2016 m. liepos 21 d., ketvirtadienis

L'erbolario veido priežiūros priemonės ir naujienos


Sveiki, mano brangieji, aš niekur nedingau, aš tiesiog iš pat ryto važiavau į L'erbolario naujienų pristatymą, pagaliau jau namuose, todėl skubu pasidalinti naujienomis su Jumis. L'erbolario kosmetikos priemonės tikrai ne naujiena mano kosmetinėje, myliu ir vertinu kvepalus ir kūno priežiūros priemones ne tik aš, bet ir mano vyras, o mano mamos mėgstamiausias kremas su hialurono rūgštimi, todėl labai daug ką žinome ir išbandėme. Bet kai apie kosmetiką ir naujienas šneka kompanijos atstovas visai kitas reikalas, aš sužinojau labai daug naujo ir įdomaus, galima pasakyti, pažinau L'erbolario brendą iš kitos netikėtos pusės.





Apie kompanija:

L'ERBOLARIO pavadinimas kilęs iš seno italų kalbos žodžio „erborare“, reiškiančio „rinkti laukų žoles ir tyrinėti jų gydomąsias savybes“. Būtent tai prieš beveik keturiasdešimt metų darė L'ERBOLARIO įkūrėjas Franco Bergamaschi kartu su savo žmona Daniela Villa, biologės išsilavinimą turinčia kosmetologe. Sutuoktiniai pradėjo nuo patikrintų ir eksperimentais patobulintų šeimos receptų, augalų tyrimų ir jų distiliacijos. 1978 metais šeima sukūrė įmonę La Premiata Erboristeria Artigiana L'Erbolario, gaminančią natūralią kosmetiką iš tyrimais pripažintų, veiksmingų augalinių ekstraktų. Bėgant metams, moksliniai tyrimai tapo dar kruopštesni, gilesni ir tikslesni, ypač talkinant italų fitokosmetikos pradininkui, profesoriui Gianni Proserpio. L'ERBOLARIO filosofija paremta siekiu apjungti branginamą praeities išmintį su neginčijamais nūdienos atradimais, tradicinę fitoterapiją su šiuolaikine kosmetologija.


Aš tikrai nepasakosiu bazinės informacijos apie parduotuvių kiekį pasaulyje, noriu paminėti tik pagrindinius aspektus.

  • L'erbolario kosmetikos priemonės nebandomos su gyvūnais
  • L'erbolario turi ICEA ir UNI ENISO 14001 №. 497-2002-AE-MIL-SINCERT
  • sudėtį ir pilną informaciją apie produktą pateikia ant įpakavimo
  • kiekviename įpakavime slepiasi mėginukas
  • kompanija siūlo 10 minučių konsultaciją (nustato veido odos tipą ir  nustato raukšlių gylį, plius parenka tinkas veido priežiūros priemones ir duoda jas nemokamai išbandyti (šnekame apie mėginukus)).
  • naudoja pažangias inovatyvias technologijas kuriant produktų formules
  • rūpinasi gamta ir gamtos ištekliais
  • siūlo veido, kūno, plaukų priežiūros linijas, plius vaikų ir  saulės liniją,o taip pat liniją skirtą gyvūnams ir kvepalus.
  • Populiarusia L'erbolario linija visame pasaulyje yra all'olio di Argan su argano aliejumi.


Nauja L'erbolario linija Delicalma skirta jautriai odai, linijoje micelinis vanduo, maitinamasis veido aliejus ir drėkinamasis veido kremas.  Man linija tikrai patiko, labiausiai patiko aliejus, kuris labai lengvas, susigeria greitai, žolelių kvapo ir turi labai subtilius įpakavimus. Smagu, kad aliejuką galima naudoti ne tik veidui, bet ir po saulės vonių (mažinant odos sudirginimą, vabzdžių įkandimus ir t.t)


Apie Goji uogų naudingumą manau girdėjome visi, jos vertinamos dėl jose esančių antioksidantų, todėl kartais vadinamos jaunystės eliksyru. Linijoje veido ir kūno aliejus (kuris tikrai tobulas), veido kremas, plaukų šampūnas ir balzamas, dušo želė ir kvepalai. Vienu žodžiu, kiekvienas suras tai, kas jam tinka ir patinka labiausiai. Net nesitikėjau, kad aleijus taip greitai susigeria į odą, o ant viršaus užteptas kremas suteikia papildomo maitinimo ir švelnumo odai. Juokas, juokais, tačiau mano veidas šerpetoja kaip žiemą nuo temperatūros pokyčių ir kondicionerių.


Kaip aš ir sakiau, L'erbolario pristato net šampūną ir nenuplaunamą kondicionerių gyvūno kaulio priežiūrai, manau mano Bruknė irgi pasidžiaugtų gavus tokia dovaną.


Negaliu nepaminėti nuostabių L'erbolario kvepalų, mano mėgstamiausi Camelia, tačiau jau seniai žiūriu į Meharees pusę. Tačiau kvepalai tai ne viskas, ką gali pasiūlyti gamintojas. Linijoje kvepalai, kūno kremas, muilas, dušo želė, dezodorantas ir t.t. Man visada smagu, kad kvapai nesipjauna, o tiesiog sustiprina ir papildo vienas kitą. Todėl pastoviai rekomenduoju naudoti visas L'erbolario kūno priežiūros priemones kartu.


Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad L'erbolario tai aukštos kokybės Italijoje gaminama kosmetika, gamintojas siūlo labai platų kvapų ir priemonių asortimentą, todėl kiekvienas iš mūsų tikrai turės galimybę išsirinkti, o konsultantai  padės išsirinkti tas priemones, kurie tiks ir patiks jūsų veido odai.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig