2016 m. liepos 21 d., ketvirtadienis

CHI Ilgalaikio poveikio tiesinimo priemonė Keratin K-Trix 5


Kas svajoja apie tiesesnis, pamaitintus plaukus, kurie nesipučia ir atrodo sveikesni? Aš manau daugelis iš mūsų, aš irgi. Jokios paslapties nėra, pastoviai tiesinau plaukus, pastoviai... Ne todėl, kad norėjiu tik tiesių, o todėl, kad balintas plaukas linkęs pustis. Netikėjau, kad egzistuoja tiesinimo priemonė, kuri gali ne tik suteikti plaukams švelnumo ir sunkumo, bet ir vizualiai juos pagražinti, kol neišbandžiau CHI ilgalaikio tiesinimo priemonę iš Keratin serijos.




Gamintojo aprašymas:




CHI Ilgalaikio poveikio tiesinimo priemonė Keratin K-Trix 5 - tai priemonė plaukų tiesinimui rekomenduojama naudoti kartu  su tiesinimo žnyplėmis.Glotnina plauko kutikulę, atstato drėgmės balansą, minkština ir švelnina plaukus.Unikalus Keratrix™ komponentų junginys užtikrina ilgalaikį glotninimo efektą, kuris išsilaiko iki 5-ių galvos plovimų. 
Naudojimas: priemonę užtepti ant drėgnų arba sausų plaukų prieš naudojant plaukų džiovintuvą ar tiesinimo žnyples.
CHI – tai plaukų priežiūros prekių gamintojas, siūlantis aukščiausios kokybės gaminius. Produktai suskirstyti į tris grupes – plaukų priežiūros priemonės, elektriniai prietaisai ir plaukų dažymo priemonės. Plaukų priežiūros priemonės padės pasirūpinti bet kokiais plaukais – tiek puoselėti sveikus, tiek atstatyti pažeistus. 

Sudėtis:

Water, Cetyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Behentrimonium Chloride, Propanediol, Hydrolyzed Keratin, Keratin Amino Acids, Hydrolyzed Silk, Argania Spinosa Kernel Oil (Argan), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba), Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays Starch (Corn), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium 1, Panthenol, Disodium EDTA, Ceteareth-20, Silicone Quaternium-18, Polysilicone-19, Dimethicone, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Polyquaternium-55, Polydimethylsiloxane Copolymer, Linoleamidopropyl PG Dimonium Chloride Phosphate, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Tridecth-6, Fragrance, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citronellol, Limonene


Talpa: 115 ml.

Kaina: 16,90 EUR


Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Tobuliausia pasaulyje priemonė, garbės žodis. Bet pradėkime nuo pat pradžios, visi girdėjome apie keratininį plaukų tiesinimą, tačiau man iki šiol baisu atlikti šią procedūrą, nes yra kiek gerų, tiek ir blogų nuomonių. Plius reikės naudoti plaukų šampūnus be sulfatų, negalėsiu testuoti daugelio priemonių, todėl griežtai pasakiau sau "ne". Kaip visada parduotuvėje InHair merginos pasiūlė išbandyti ką nors naujo, sustojome ties CHI aliejukų, tačiau išsirinkome papildomai dar tiesinimo priemonę iš Keratino linijos. Daug vilčių tikrai neturėjau, nes netikiu nei reklama, nei gamintojo paradais apie tiesius irbgražius plaukus, puikiai žinau, ant mano plaukų rezultatas bus minumalus.

Naudojimas: išplauname plaukus gyliai valančiu plaukų šampūnų, nusausiname (nenaudojame nei balzamo, nei plaukų kaukės), mažą kiekį tiesinimo priemonės paskirstome ant visų plaukų (šaknų tepti nerekomenduoju, o galiukams rekomenduoju skirti daugiau dėmesio ir vos daugiau priemonės), džioviname įprastai ir tiesiname su tiesintuvu. Chi keratin turi patogų įpakavimą su dozatoriumi, kreminę konsistencija ir pakankamai gaivu, neerzinantį kvapą, kuris labai greitai išgaruoja.
Koks rezultatas? Vienu žodžiu, stulbinamas, pasakiškas, ilgai išliekantis, nepakartojamas ir t.t. Ar dažnai aš taip šneku apie priemones? Patikėkite, ne. Bet šita man labai patiko. Nes rezultatas jaučiasi dar gerus 4-5 plaukų plovimus, plaukai švelnūs lyg šilkas, galiukai pamaitinti, sveikesni, plaukas sunkesnis ir nesipučia. Svarbiausiai nepadauginti priemonės, nes rezultatas gali būti riebūs plaukai. Aišku mano plaukai garbanojasi, jie nėra visiškai tiesūs, tačiau rezultatas pasakiškas, o kaina nėra super aukšta. Aš nenaudoju jokių papildomų priemonių išskyrus CHI aliejukų su Argano aliejumi, šampūnas ir kaukės įprastos. Tačiau plaukai tikrai atsigavo, labai rekomenduoju išbandyti, nes pati nesitikėjau tokio rezultato.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig