2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Beauty Talk 2016.07.22


Labas rytas, mano brangieji, vakar taip pavargau, kad net negalėjau pabaigti Beauty Talk rubrikos. Labai atsiprašau už tai, žinau kad laukiate. Šiandien iš pat ryto aš jau prie kompiuterio, ir nors penktadienio orai nedžiugina, norisi pledo, šiltos kakavos ir serialų, o ne į darbą ir susitikimus, mano bloge jūsų laukia grožio ir mados atokvėpis, linkiu malonaus skaitymo ir geros savaitės pabaigos.






Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo Kotrynos ir jos apžvalgos apie naują Lancome blakstienų tušą ir akių apvadą. Dauguma iš mūsų dalyvavo Lancome Beautysta konkurse, Kotryna pateko į finalą, todėl labai prašau pabalsuoti ir ją palaikyti, juk visos kitos finalininkėsyra youtuberės, jų pagrindinis užsiėmimas - video kūrimas, o mes mokame rašyti, pasirodyti prieš kamerą reikia drąsos. Vienu žodžiu, balsuojame čia:


Aš pastoviai sakau, pamatau Maežnos nuotraukas, noriu nusipirkti viską, nes ant Maženos net bulvių maišas atrodo tobulai ir stulbinamai. Platėjančios kelnės dabar ant bangos, aš irgi nusipirkau ir Jums rekomenduoju.


Labai taikliai pasakyta "Candy Girl", neturiu net ką pridurti, tik tai, kad rožinė suknelė atrodo labai gražiai.


Juodos ir geltonos spalvos duetas atrodo gražiai ir stilingai, naujo drabužių derinuko įrašas jau Juodosios plunksnos bloge.



Karolina savo blogo skaitytojams pasakoja apie Mary Kay išsukamą lūpų pieštuką, kurį galima naudoti kaip matinius lūpų dažus, o jo spalva šaltai ruda. Turiu, naudoju, labai patinka ir man.


Matau vis daugiau ir daugiau atsiliepimų apie Melkior kosmetiką, ji skirta profesionalams, tačiau tinkama naudoti ir namų sąlygomis. Manęs dar laukia Melkior lūpų dažų testavimas, o kol kas skaitome Patricijos įrašą bloge apie blakstienų tušą.


Monikos bloge skaitome apie Lerboristica dušo gelį ir kūno kremą su saldžiųjų migdolų aliejumi. Man be galo patinka itališka kosmetika vien dėl įpakavimų, na o migdolų kvapas mano mėgstamiausias... nuo amareto likerio iki kūno kremų


Ar Real Techniques kempinės tokios pat geros kaip ir Beauty Blendser? Atsakymo ieškome Živilės bloge.


Palyginamieji įrašai man be galo įdomūs, manau tikrai verta sužinoti, ar reikia mokėti brangiau? Darja lygina dvi šešėlių paletes, Maybelline ir Urban Decay, o jus jau žinote, kuri iš jų yra geriausia ir verta dėmesio?



The Balm Jovi paletė sena mano svajoje, bet vis atsiranda kur išleisti pinigus ir rankos iki paletės vis nedaeina. Po Salomėjos įrašo ir nuotraukų aš irgi būtinai nusipirksiu, būtinai...



Antakiai - veido rėmas, būtent todėl vis ieškome tobulas priemones: gelius, vaškus, pieštukus, šešėlius ir .t.t. Viktorija savo blogo skaitytojams pasakoja apie PUPA priemones antakiams, kas patiko, atsakymo ieškome Viktorijos bloge.


Nors šiandien už lango oras mažiausiai primina vasarą, turėti savo kosmetinėje priemones apsaugančias nuo saulės yra būtina, juk atostogos ne už kalnų. Mildos bloge skaitome apie apsaugą nuo saules spindulių.



Pabaigai desertas penktadienio vakarui, juk nors ir vasara, galime sau leisti vos vos daugiau. Niekada negalėjau pagalvoti, kad macaroons galima pagaminti taip, ačiū Mortai už receptą, būtinai išbandysiu.


Ačiū, kad skaitote,

Geros savaitės pabaigos,







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig