2016 m. liepos 22 d., penktadienis

CND VINYLUX WEEKLY POLISH (spalva Skin Tease 217)


Vasara, atostogų metas, tai laikas, kai norisi užmiršti apie viską ir džiaugtis poilsiu. Tačiau nusilupę nagai primina apie save, todėl visos norime ilgalaikio lakavimo ir ilgai išliekančio manikiūro. Aš jau kelis kartus sakiau, nenoriu prisirišti prie mesitės, nenoriu sugadinti nagus , plius nenoriu per daug išlaidauti, todėl klasikinis ilgalaikis lakavimas tikrai ne man. CND Vinylux kūrėjai žada ilgai išliekantį rezultatą ant nagų, lakas puikiai išsilaiko iki 7 dienų. Patikrinam?






- Nagų lakas, išliekantis net 7 dienas (Ir tai – tiesa!)
- Nėra bazinio sluoksnio
- Greita, tik 2 žingsnių nagų lakavimo procedūra.
- Natūralus apšvietimas suteikia lakui dar didesnį patvarumą.

CND VINYLUX lakas ir CND VINYLUX Top Coat viršutinis užtvirtinantis nagų lako sluoksnis – tai unikali sistema, kurios efektyvumas slypi naudojime juos kartu. 
ProLight technologijos pagrindas – tai polimerinis ryšys,
kurio rezultate lakas tvirtai susikimba su nago plokšte, įgyja atsparumą skilinėjimui ir su laiku tampa vis atsparesnis, veikiant natūraliam apšvietimui. 
Ir tai tikra tiesa!

CND Vinylux lakas - 9,99 EUR
CND Vinylux Top Coat - 9,99 EUR
CND SCRUB FRESH (50 ml) 6 EUR

Kur pirkti: https://www.beautyforsale.eu/lt/

Naudojimas:

PAPRASTA PADENGIMO PROCEDŪRA 


Kruopščiai nuvalome
 nago plokštelę naudodami CND SCRUB FRESH 
Padengiame nagą CND VINYLUX laku – 2 plonais sluoksniais. 
Užbaigiame procedūrą padengdami vienu
 CND VINYLUX Top Coat sluoksniu. 

Įpakavimas:







Rezultatas:





Mano nuomonė:

Tikriausiai jau matėte, kad aš gavau net penkis CND VINYLUX WEEKLY POLISH testavimui, neslėpsiu, atspalvius išsirinkau pati, norėjau išbandyti kiek tamsius, tiek ir šviesius, kreminius ir su blizgučiais tam, kad išsiaiškinti, ar manikiūras išsilaiko visas septynias dienas. 
Esu girdėjus, kad manikiūro išsilaikymas priklauso nuo atspalvio, vienos spalvos laikosi geriau, kitos blogiau, todėl visi ieško atsiliepimų apie tam patinkančias ir norimas spalvas.
Kaip žada mums gamintojas, manikiūras tikrai išsilaiko visas septynias dienas, tačiau lakuojant reikia laikytis tam tikrų nurodymų. Man buvo keista, kad nenaudojamas nagų lako pagrindas, reikia tik neriebinti nagų plokštelę su CND SCRUB FRESH valikliu. Priemonės buteliukas plastikinis, standartinis, kvapas labai jau acetoninis, po jo nagai tampa net matiniais, labai rekomenduoju tepti priemonę labai atsargiai ir neliesti nagų odelės (nagų odelė išsausėja akimirksniu, ją atstatyti reikia labai daug laiko ir pastangų). Tepame du CND VINYLUX WEEKLY POLISH nagų lako sluoksnius, mano atspalvis  Skin Tease. Atrodo tobulai, tiesiog tobulai, buteliuke matosi blizgučiais, tačiau ant nagų spalva atrodo nude nude, net blizgučių nesimato, tiesiog spalva neatrodo plokščiai. Lakas džiūsta labai greitai, pats lakas labai pigmentuotas, pirmas sluoksnis eina dryžiais (neišsigąskite), antras ištaiko visus trūkumus. Bet išdžiuvus jūsų laukia staigmena, lakas atrodo lyg būtų matinis. Šitoje vietoje noriu atsakyti į dažną klausimą, ar galima  CND VINYLUX WEEKLY POLISH naudoti be CND viršutinio sluoksnio? Ne, lakas be be Top Coat matinis, galiukai nusitrina akimirksniu, todėl viršutinį sluoksnį naudoti būtina, būtent jis sutvirtina rezultatą.
Na o dabar atsakymas į klausimą "ar manikiūras išsilaiko apie 7 dienas", kai lakavau pirmą kartą, manikiūras išsilaikė vos keturias dienas, kai lakavau du sekančius kartus, jau laukėse geriau, apie 7 dienas tikrai.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, CND VINYLUX WEEKLY POLISH nagų lako atspalvių pasirinkimas labai didelis, spalvos tiesiog tiesiog tobulos, kiekvienam skoniui, tačiau rezultatas įmanomas tik naudojant visas priemones kartu. Man labiausiai patiko viršutinis sluoksnis, jis suteikia manikiūrui ilgalaikio efekto ir veidrodinio spindesio. Nagai atrodo lyg padengti stiklu, taip atrodo tik geliniai nagai, ant mano nagų manikiūras atrodė tobulai.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig