2016 m. liepos 22 d., penktadienis

SIGMA F77 CHISEL AND TRIM CONTOUR BRUSH


Manęs vis nepalieka Sigma šepetėlių ir veido kontūravimo temos, galiu šnekėti apie tai dieną ir naktį, šiandien aptarsime dar vieną stebuklingą Sigmos šepetėlį iš Architecture serijos skirtą griežtam veido kontūravimui.




Sigma Beauty patentuota Sigmax® ir SigmaTech™ technologija
- Šereliai nesugeria makiažo priemonių
- Antialerginiai šereliai nesukelia alerginių rekcijų
- Rankenėlė pagaminta iš lengvo medžio, padengta 8 sluoksniais dažų, atsparių subraižymams ir vandeniui.
- Šepetėlių antgaliai pagaminti naudojant SigmaAlloy™ technologija,kuri neleidžia metalui rūdyti. Turi antibakterinių savybių.
- 3 užspaudimo žiedai suteikia tvirtumą ir ilgaamžiškumą.
- Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų

Kaina: apie 20 EUR

Kur pirkti: jau greitai www.topbeauty.lt





Mano nuomonė:

Manau kontūravimui skirtų šepetėlių kolekcija Sigma viena tobuliausių rinkoje, nes visi šepetėliai geri, reikalingi, tik reikia suprasti kaip ir kam naudojami. Iš šitos kolekcijos turiu daug šepetėlių, tačiau  F77  ir F23 vieni iš mėgstamiausių ir dažnai naudojamų. Kaip aš jau sakiau  F77 idealiai tinka kreminiam ir pudriniam kontūravimui atlikti, šepetėlis plonas, todėl pravestos linijos gaunasi plonos ir tikslingos. Aš jį naudoju nosies zonos kontūravimui, griežtesniam skruostų kontūravimui (kai naudojamas ne tik pudrinis, bet ir kreminis kontūravimas). Šepetėlis tinka ne tik kontūrui nubrėžti, bet kažkiek ir išsklaidyti, tačiau pilnai išsklaidyti priemonės su juo nepavyks, jis nėra minkštas ir skirtas tam, jis tam, kad tik numatyti kontūro linijas. Sakysite per sudėtinga? Gali būti, tačiau aš supratau kaip jis naudojamas, todėl man su juo dirbti labai lengva ir patogu. Ar rekomenduoju? Pasakysiu kitaip, rekomendupju atrasti tokius šepetėlius, su kuriais jums bus patogu ir lengva dirbti. 







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig