2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Dieninis makiažas



Labas rytas, mano brangieji, šiandien nusprendžiau parodyti mano dieninio makiažo variantą. Aš manau, darant dieninį makiažą neperkrauti veido kosmetikos priemonėmis, svarbu, kad makiažas atrodytų gaiviai ir natūraliai, bet aš negaliu pamiršti apie kontūravimą ir vos paryškintą akių makiažą.






Neseniai gavau testavimui BeYu ir PUPA naujienas, todėl iš karto panaudojau jas makiažui ir man be galo patiko.




Sutinku, vasarą norisi matiškumo, tačiau visai matinis veidas neatrodo natūraliai, todėl mano pasirinkimas BeYu spindesio suteikiantis makiažo pagrindas Prime&Luminize. Aš naudoju pagrindą tik ant skruostų, taip veidas atrodys matinis, tačiau skruostai įgaus švelnaus švytėjimo efektą, kurį mes dar paryškinsime darant veido kontūravimą.

Aš labiau iš įpročio, negu iš reikalo užmaskavau veido trukumus ir raudonį su žalios spalvos maskuokliu iš Pupa

BeYu Nutri Power makiažo pagrindas užkariavo mano širdį po pirmojo naudojimo, jis tikrai tobulas, tai geriausias makiažo pagrindas kuris buvo bandytas per paskutinius metus. Jo konsistencija kreminė, tiršta, maskavimas idealus. Jis labai natūraliai atrodo ant veido, plius laikosi visą dieną. Apie jį papasakosiu plačiau kiek vėliau, tačiau galiu pasakyti jau dabar, tobulas, tiesiog tobulas.

Paakių maskavimui naudoju essence Camouflage maskuojlį, negaliu pasakyti kad man labai patinka, tačiau naudoju todėl, nes kitos maskavimo priemonės per šviesios mano įdegusiam veidui.

Akių makiažą pradedu nuo makiažo pagrindo, naudoju H&M, man labai patinka, o kaina nėra didelė

Aš nenoriu labai sudėtingo makiažo, tiesiog naudoju BeYu paletės šviesiausią atspalvį ir pabrėžiu blakstienų augimo liniją su PUPA akių pieštuku. Mano pieštukas iš Kalėdinės kolekcijos, chaki spalvos su blizgučiais, laikosi visą dieną ir suteikia šešėliams kiek šaltesnio atspalvio.

Blakstienas paryškiname su Make up Factory Dream Eyes blakstienų tušu, kuris labai gražiai atskiria, prailgina ir suteikia apimties.

Antakiams naudoju NYX antakių gelį ir Catrice antakių tušą. Vakar iš ryto buvo šaltoka, na o dieną jau labai karšta, todėl antakius kad jie nepabėgtų reikėjo sutvirtinti geriau, nei įprastai.



Įdomiausia dalis, veido kontūravimas, aš manau, kad atlekiant dieninį makiažą svarbu nepadauginti su kontūravimų, aš paryškinu tik plaukų augimo liniją ir kiek skruostus. Naudoju Make Up Factory kreminį ir pudrinį kontūravimą.

Užtvirtiname visą padarytą makiažą su Make Up Store biria pudra. Ši pudra viena iš mano mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų ne tik dieniniam, bet ir vakariniam makiažui. Pudra labai švelnios konsistencijos, suteikia veidui vos matomą sveiką 'glow' efektą.

Aš dažniausiai derinu skaistalų spalvą prie lūpų dažų arba blizgesio, todėl mano rankose net dvi naujos PUPA kosmetikos priemonės: lūpų blizgesys PUPA miss Glow (nereali spalva, gaivus kvapas, švelni kreminė konsistencija (spalva 200) ir skaistalai PUPA Maxi Blush (spalva 301). Aš kiek paryškinau lūpų kontūrą su Mary Kay lūpų pieštuku, jo spalva šalta ruda, idealiai tinka dieniniam makiažui.
 Juokas, juokais, tačiau darant pilną makiažą priemonių reikia daug, tačiau kaip ir sakiau, reikia stengtis, kad makiažas atrodytų kaip įmanoma natūraliau.




Naudojamos kosmetikos sąrašas:
BeYu Healthy Glow make up base
BeYu Nutri Power foundatios (30)
PUPA multiplay 66 “Black Refined” akių pieštukas
Catrice eyebrow filler
Make Up Factory Contouring Cream 24
Make Up Factory Due Contouring Powder 15
Pupa like a doll Maxi Blush (301)
Pupa Miss Pupa gloss (200)


























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig