2016 m. liepos 23 d., šeštadienis

Apie Signal White Now dantų pastas


Visi mes svajoja apie vizualiai balsesnę šypseną, tačiau kas skaito mano blogą, puikiai žino, kad dažniausias mano pasirinkimas Korėjietiškos dantų pastos, jos labai švelniai valo mano dantis, tinka jautiems dantims ir dantenoms, nesausina lūpų, tačiau naujiena išbandyti visada smagu, būtent todėl mano rankose Signal naujienos, White Now dantų pastos.












Mano nuomonė:

Manau visi blogeriai jau išbandė Signal dantų pastos, jos pakankamai populiarios rinkoje, turi labai daug gerbėjų ir didelį asortimentą. Kas iš mūsų nenori baltos šypsenos, kažkodėl gyvename stereotipu, kad šypsena turi būti akinamai balta. O ką daryti, jeigu rūkote? Gėriate daug kavos ir arbatos? Dantys jau ne tokie balti ir spėjo pageltonuoti? teisingas atsakymas, užsirašyti pas specialistę dantų priežiūrai ir balinimui. O ką daryti jeigu norisi rezultato čia ir dabar? Jeigu nesinori leisti pinigų ir pastangų? Šiuo atveju į pagalbą skuba balinančios dantų pastos, jų pasirinkimas labai didelis, reikia tik pasidomėti.
Man buvo labai smalsu išbandyti Signal balinančias dantų pastas, nes įpakavimai tikrai traukia akį parduotuvėje, smalsumas nugali.
Gamintojas rašo: "Norėjome vartotojams suteikti galimybę džiaugtis baltais dantimis nebijant, kad dantys taps jautresni. Dėl unikalios patentuotos technologijos „White Now“ produktai ne tik akimirksniu suteikia baltų dantų efektą, bet ir tinka jautriems dantis, padeda atsikratyti apnašų, stiprinti dantenas ir, be abejo, užtikrina gaivų burnos kvapą".
Be jokios abejonės dantų pastos atrodo įspūdingai, permatomos spalvos gelis su sidabrinės spalvos blizgučiais ir ryškiai mėlynas spalvos pigmentas. Tikrai neslėpsiu, dantys balčiau atrodo jau po pirmo naudojimo, tiesą sakant, dantų šepetukas liko irgi ryškiai mėlynas ir išsiplauti nesiruošia, net kriauklė po savaitės atrodo balčiau, įsivaizduojate kokio stiprumo mėlynas pigmentas? 
Mano dantys labai jautrios, po savaitės naudojimo pradėjo šerpetoti lūpos ir lūpų kampučiai, todėl padariau išvadas, kad tokio tipo pastas negalima naudoti pastoviai, sakyčiau kaip sos priemonę. Na o iš pastebėjimų noriu paminėti, kad Glossy Chic man atrodo kiek švelnesnė, negu Gold.
Noriu pagirti dantų šepetėlius, valo labai gerai, mano jautrioms dantenoms irgi patiko.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad neužtenka vizualiai balinti dantų, būtina juos prižiūrėti pastoviai pas specialistus.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig