2016 m. liepos 24 d., sekmadienis

MISSHA Hot Burning Perfect Body Patch liekninantis pleistras


Kaip aš pastoviai sakau savo skaitytojams, jeigu dar nespėjote pradėti sportuoti arba nespėjote numesti kelis kilogramus prieš vasarą, nepergyvenkite, vasara dar net neprasidėjo, todėl pilnai turite laiko. Na o jeigu rimtai, tai mano vonioje pastoviai yra keli gelio, šveitiklio, aliejaus buteliukai nuo celiulito. Aš labai seniai domiuosi Korėjietiška kosmetika, todėl jau esu mačiusi Missha Hot Burning kūno priežiūros liniją, šnekėsime ne apie įprastus kremus ir šveitiklius, šiandien jūsų dėmesiui  liekninantis pleistras.





MISSHA Hot Burning Perfect Body Patch koreguojantis pleistras skirtas formuoti Jūsų kūno formas, kovoti su besikaupiančiais riebalais ir celiulitu.
MISSHA Hot Burning Perfect Body Patch koreguojantis pleistro sudėtyje yra karčiųjų apelsinų ekstrakto, kofeino, pipirmečių aliejaus ir kapsaicino, todėl pleistras veikdamas šilumos kitimais stangrina ir atkuria Jūsų odos elastingumą.
Naudojimas. 


  1. Pleistrą naudoti ant švarios ir sausos odos;
  2. Uždėkite pleistrą ant odos lygiąją puse;
  3. Po naudojimo švelniai pašalinkite pleistrą, nenaudokite jo pakartotinai;
  4. Valandą venkite naudoti šiltą vandenį, nes jis gali sukelti odos dirginimą;
  5. Vasarą pleistrą laikykite šaldytuve;
  6. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Kaina: 3,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:





Mano nuomonė:

Jeigu kremai ir losjonai nuo celiulito tikrai ne naujieną, pleistras mano rankose pirmą kartą. Kaip viskas veikia: kaip ir rekomenduoju gamintas palaikiau pleistrus šaldytuve, atidariau įpakavimą ir pamačiau du gelinės tekstūros, vidutinio pločio, baltos spalvos pleistrus. Aš nusprendžiau, kad Hot Burning efekto nusipelnė mano šlaunis, todėl klijavau būtent ten. Gamintojas pasirūpino viskuo, klijuoji pleistrus ant norimos vietos, užklijuoji dar papildomu pleistru, tai jie nejudės ir galėsite su jais išbūti iki 8 valandų. Pleistro kvapas labai mėtinis, užklijavus jaučiasi šaldomasis poveikis, kuris palaipsniui virsta šildomųjų. Ne, labai stipriai nedegina, jaučiasi maloni šiluma, norisi galvoti, kad tai tirpsta riebalai. 
Iš pat ryto pleistrai buvo vietoje, jie naudojami tik vieną kartą, kursas (kaip rašo gamintojas) -3-4 savaitės po 3 kartus per savaitę. Sakyčiau kaina nėra maža, tačiau net po vieno karto jaučiasi efektas (tikrai jaučiasi odos sustangrėjimas), todėl aš tikrai bandyčiau.
Taip pat labai laukiu ir kitų Missha Hot Burning priemonių parduotuvėje www.topbeauty.lt, šveitiklio ir kremo-gelio. Skaičiau daug atsiliepimų, merginos tiesiog dievina gelį, todėl aš iš karto nusipirkčiau pabandymams.


PR sample






 


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig