2016 m. liepos 24 d., sekmadienis

Sachajuan shine serum


Ar girdėjote ką nors apie nišinius plaukų priežiūros produktus? Tikriausiai kad, ne. Nežinau kodėl, bet visi užsienio blogeriai svaigsta nuo Skandinaviško plaukų priežiūros priemonių gamintojo Sachajuan. Labai minimalistiniai įpakavimai (man asmeniškai primina Byredo kvepalų dizainą), gaminama Švedijoje, minimum detalių, maksimum kokybės. Šiandien aptarsime serumą plaukams, kuris turi suteikti spindesio.





Serumas skirtas papildomai plaukų priežiūrai, apsaugo plaukų galiukus nuo išsausėjimo ir suteikia spindesio.

Talpa: 30 ml.

Kaina: 19 EUR

Kur pirkti: creme de la creme

Įpakavimas:








Mano nuomonė:


Sachajuan plaukų priežiūros priemonės išskirtinės kokybės, skirtos naudoti tiek profesionalams, tiek namuose. Priemonių pasirinkimas labai didelis, smagu, kad yra mini įpakavimai pabandymams, juk sumokant tikrai nemažai norisi tiksliai žinoti, kad priemonė tinka būtent jūsų plaukams.
Šnekant apie Sachajuan shine serum, noriu pasakyti, kad nieko išskirtinio, verto savo kainos tikrai nepastebėjau, taip, serumas tikrai suteikia plaukams nepakartojamo spindesio, neriebina plaukų, tačiau sausina galiukus. Priemonės konsistencija labai skysta, silikoninė, kvapas - labai stiprių vyriškų kvepalų. Aš plaukuose jaučiu kvapą iki kito plovimo (o gal mane kvapas tiesiog erzina, nežinau). Tai nėra įprastas aliejus, kuris maitina plaukus (būtent to aš ir tikėjausi), tai silikoninės konsistencijos priemonė suteikianti tik spindesio ir viskas, apie plaukų drėkinimą, maitinimą ir atstatymą kalba neeina.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, tikrai nenurašome Sachajuan plaukų priežiūros priemonių, juk esu išbandžiusi net serumą, bet ir plaukų šampūną, bei kaukę sausiems plaukams, apie tai papasakosiu kiek vėliau. O Jūs jau išbandėte garsias Sachajuan plaukų priežiūros priemones? Kas tiko? Patiko?




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig