2016 m. liepos 24 d., sekmadienis

SKINCODE EXCLUSIVE CELLULAR NIGHT REFINE & REPAIR (naktinis veido kremas)


Patikėkite, dabar puikiai suprantu, kodėl būtent Skincode Exclusive naktinis kremas yra TOP Kristianos parduotuvės produktas. Nes tobulas naktinis kremas, kuris tikrai negali nepatikti, šiandien tik apie plius, nes minusų nors ir norėjau, neradau.




Naktinis gydomasis kremas su peptidais. Priemonė aktyvina ir palaiko odos gebėjimą atsinaujinti. Oda tampa skaistesnė, lygesnė bei jaunesnė. Be parabenų, be kvapiųjų medžiagų.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 76 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Aš puikiai suvokiu kiek man metų, todėl ieškau išskirtinių veido priežiūros priemonių, kurios stabdo rauklių atsidarymą ir kovoja jau su esamoms. Taip, jų nesimato ir beveik nėra, ir visa  tai mano intensyvios veido priežiūros ir rūpinimosi dėka. 
Neslėpsiu, Skincode Exclusive linija mano mėgstamiausia, čia gausu vertingų ingredientų, tačiau pliusai ne tame, pliusas, kad priemonės tikrai veikia. Jeigu gamintojas rašo, kad priemonės nuo rauklių, maitina, regeneruoja ir atstato, padidina elastingumą, taip ir yra. Šnekant apie naktinį kremą, noriu pasakyti, kad jis tikrai veikia. Kremas labai lengvos tekstūros (kas be galo svarbu man, nemėgstu riebių ir sunkių kremų, nes vasarą mano odą riebesnė, todėl dar labiau jos riebinti visai nesinori), malonaus kvapo, susigeria greitai, porų nekemša. Logiška, kad naktinis kremas skirtas naudojimui vakare. Noriu pridurti, kad kremo sudėtyje Peeling P3 peptidas ir AHA rūgščių kompleksas. Pasakau iš karto, kremas nėra rūgštus, tai nėra mūsų įsivaizduojamas pilingas, tačiau po naudojimo rytais būtina naudoti SPF turinčius veido kremus ir kremines pudras.
Poveikis tobulas, oda tarsi atsigauna, ji pamaitinta, švelni ir raukšlių kaip ir nebuvo (jų pas mane mažai, tačiau mimikos raukšlės po kremo naudojimo tikrai mažiau matomos).
Vienintelis minusas, kaina, tačiau geros kokybės priemonės nekainuoja pigiai, todėl jeigu ieškote daugiau ir geriau, Skincode Exclusive linija tikrai patiks jūsų veido odai, o jūs įvertinsite rezultatą iš ryto.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig