2016 m. liepos 13 d., trečiadienis

L'oreal INFAILLIBLE SEXY BALM



Dar viena naujiena iš L'oreal, lūpų balzamai su atspalviu Sexy Balm, vien dėl pavadinimo labai norisi išbandyti, juolab spalvos labai 'skanios', o įpakavimai traukia akį parduotuvėje. Jie labai ilgai gulėjo mano kosmetinėje ir laukė savo valandos, šiandien aptarsime atspalvius ir rezultatą ant lūpų.




Drėkinantis lūpų balzamas su spalva
Naujos kartos lūpų balzamas su spalva, drėkinantis net iki 12 valandų.
Šešios šviesiai rausvos, Jūsų nuotaiką ir progą atitinkančios spalvos. Nepriekaištingas įvaizdis kartu su sudrėkintomis ir sultingomis lūpomis.
Vitaminais papildyta formulė, drėkinanti ir lengva aksominė tekstūra – tai viskas ko reikia švelniai seksualių lūpų įvaizdžiui sukurti. Lūpų balzamas turi unikalų, trikampio formos galiuką, kurio pagalba balzamas tiksliai ir subtiliai padengia lūpas.
Kaip naudoti:
Padenkite lūpas mėgstama Sexy Balm balzamo spalva, pradėkite nuo lūpų vidurio ir iki pat kampučių užpildykite jas drėgme bei žvilgančia spalva.
Rezultatas:
Lūpos prisotintos žavinga spalva ir lengvu švytėjimu. Stiprus lūpų drėkinimas, jokio lipnumo ar sutrūkinėjusių lūpų.
Kaina: 7,09 EUR

Įpakavimas:










Rezultatas: 103 As If I






Mano nuomonė:

Jeigu trumpai ir aiškiai, tai tikėjausi daugiau spalvos ir veidrodinio spindesio ant lūpų. O jeigu išsamiau, patiko pavadinimas, manai tokie tikrai traukia ne tik mane, ryškios spalvos įpakavimas žada daug, norisi išbandyti. Atrodo, kad spalvos turi būti labai ryškios, tačiau turiu du atspalvius, didelio skirtumo tikrai nepastebėjau, kaip rezultatas - švelniai rožinės lūpos. Labai patiko vaisinis kvapas, kuris jaučiasi ant lūpų gana stipriai, bet tikrai neerzina, bent jau mane. Patiko tai, kad nudažyti lūpas galima be veidrodžio, tokius blizgius patogu turėti rankinėje, bet yra vienas minusas - dangtelis laikosi ne itin tvirtai, todėl rankinėje gali pasimesti (aš apie tai, kad blizgius rekomenduojama laikyti ne rankinėje (kaip tai darau aš), o kosmetinėje). Blizgiai gerai drėkina lūpas, tačiau jeigu lūpos labai jau sausos, nepadės. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai tiesiog vaisinis balzamas su atspalviu, tinka vasarai, galima pasidažyti be veidrodžio, gražus įpakavimas ir maloni ir nelipni tekstūra. Ar man patiko? Tikrai taip, tačiau mano kosmetinę užvaldė ryškios spalvos matiniai lūpų dažai.



PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig