2016 m. liepos 14 d., ketvirtadienis

NYX Illuminatot Rehausseur D'eclat


Spindesio suteikiančios pudros be jokios abejonės kiekvienos iš mūsų 'must have' darant vakarinius ir proginius makiažus. Galiu pasakyti dar daugiau, rožinės spalvos higlighteriai mano mėgstamiausi, nes jie priduoda veidui gaivumo ir atrodo natūraliai, šiandien mano pasakojimas apie NYX Illuminatot Rehausseur D'eclat.




Įpakavimas:







Spalva:




Mano nuomonė:

Būkime realistais, visos ieškome tobulo higlighterio, tačiau ne visi galime sau leisti sumokėti visus 40 EUR už MAC, NYX kosmetika skirta profesionalams, nors ne visos priemonės man patinka ir tenkina, yra tikrai neblogu. Tikriausiai todėl ir išsirinkau testavimui būtent higlighterį.  Garbės žodžio, apgaulingai atrodė dėžutė, aš tikrai galvojau, kad higlighteris dviejų atspalvių, pasirodo tai tiesiog chamelioninis efektas, apie kurį šnekėsime kiek vėliau. NYX kosmetikos kaina nėra aukšta, todėl jis prieinamas kiekvienam, labai laukiu didelių NYX kosmetikos parduotuvių Lietuvoje, nes jau numačius kelius pirkinius būtent iš NYX. 
Bet grįžtame prie pudros, įpakavimas lakoniškas, juodas, atsidaro ir užsidaro gerai, be problemų ir pastangų, didelis veidrodis, naudoti tikrai patogu. Gana tamsi rožinė spalva įpakavime atrodo tikrai apgaulingai. Aš dievinu rožinius higlighterius, tačiau šitas priklausomai nuo apšvietimo turi geltoną toną, nuotraukose ant mano veido atrodo tragiškai, tiesiog auksiniai žandai, graži ir gaivi rožinė spalva kažkur dingsta. Tas efektas puikiai matosi net nuotraukoje ant rankos, užtepus daugiau priemonės, spalva rožinė, bandau išskaidyti - išlenda geltonas atspalvis. Noriu pasakyti, kad konsistencija ir tekstūra maloni, naudoti lengva, ir manau daugeliui spalva tiks ir patiks, tačiau aš šitoje vietoje kategoriška, man netinka.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig