2016 m. liepos 11 d., pirmadienis

MAC x Chris Chang Collection Royal Woo akių šešėlis



Manau MAC x Chris Chang Collection viena iš gražiausių limituoto leidimo kolekcijų pristatomų šiais metais, įpakavimai tiesiog tobuli, o šešėlių ir lūpų dažų spalvos tikrai neįprastos. Tiesą sakant, aš nelabai mėgstu naudoti savo makiažams ryškios spalvos šešėlių, mano pasirinkimas ryškios lūpos, tačiau geltoni šešėliai? Why not? Išbandome?








Kaina: 19 EUR

Įpakavimas:










Rezultatas:





Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau, aš labai nemėgstu papūgos vaizdo ant savo akių, dažniausiai mano pasirinkimas tamsios (juodos) arba nude spalvos šešėlių ir makiažo pasirinkimas. Tačiau be galo įdomu buvo išbandyti ir ryškius atspalvius. Būkime realistais, geltonos spalvos šešėliai tinka ypatingoms progoms ir fotosesijoms, palikime crazy makiažus Instagram, mano tikslas šiame įraše parodyti šešėlių ir pigmentacijos kokybę. O kokybė tikrai labai gera, aš žinau, geltonos spalvos šešėliai labai kaprizingi, todėl reikia šešėlio pagrindo. Aš bandžiau ir su baltos spalvos pagrindu, ir su paprastu, skirtumo beveik nematau. Jeigu ant rankos šešėliai atrodo nelabai, tai ant akių (ypač žiūrint nuotraukas) labai ryškiai, pati net nesitikėjau tokio rezultato. Tepiau šešėlius tiesiog pirštais, taip šešėliai (kas galėtų pagalvoti) geriau perduoda pigmentą. Įpakavimas tiesiog tobulas, labai gaila, kad šitos kolekcijos, kiek aš supratau, nebus Lietuvoje, nes skaistalai ir lūpų dažai raudonos spalvos jau buvo įrašyti į norų sąrašą.
Apibendrinant noriu pasakyti, jeigu svajojate apie ryškius šešėlių atspalvius ir crazy makiažus, MAC tikrai turi ką pasiūlyti.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig