2016 m. liepos 20 d., trečiadienis

MakeUp Eraser Pink makiažo valymo servetėlė


Ar bandėte kada nors nuvalyti makiažą tiesiog su valymo servetėlė, kuria po naudojimo galima išplauti ir naudoti dar iki 1000 kartų? Skamba kiek neįprastai, noriu dar pridurti, kad papildomų priemonių naudoti nereikia, MakeUp Eraser nuvalo net vandeniui atsparų makiažą. Šiandien aptarsime visus pliusus ir minusus.




MakeUp Eraser Pink 100% originali makiažo valymo servetėlė tai – paprasčiausias būdas nuvalyti visa makiažą tik su trupučiu vandens. Ši šluostė pašalins net labai atsparų ir ilgai išliekantį makiažą, tokį kaip vandeniui atsparus blakstienų tušas, skystas akių apvadas, veido dažai ar sceninis grimas.
Tai yra natūralus produktas, kuris yra švelnus ir tinka net jautriausiai odai. Ypač didelis privalumas yra tai, kad naudojant Makeup Eraser net ryškiausias makiažas bus tvarkingai nuvalomas ir nenubėgs per visą veidą, tai ypač aktualu jautrių akių savininkėms. 
Ši kosmetiko inovacija tiesiog nepakeičiama kelionėse ir išvykose - nereikia jokių makiažo valiklių - pakanka lašelio vandens ir viskas! 
MakeUp Eraser servetėlė greitai skina laurus ir pelno vis didesnį populiarumą dėl unikalių ir kokybiškų sudedamųjų dalių, kurių nerasite niekur kitur, tik įsigiję originalią prekę.
Naudojimas: Sušlapinkite Makeup Eraser ir trumpesniųjų šerelių puse švelniai sukamaisiais judesiais nuvalykite makiažą nuo veido. Kita rankšluostėlio puse galite švelniai nušveisti odą - pašalinti negyvas odos ląsteles. Makeup Eraser galima plauti skalbyklėje iki 1000 kartų, taigi šios nepamainomos priemonės Jums užteks itin ilgam! 
Kaina: 22,90 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:







Mano nuomonė:
Įpakavimas be galo gražus, mergaitiškas ir ryškiai rožinis, tačiau atidarius nesitikėjau pamatyti tokią didelę servetėlę. Kaip sako gamintojas, servetėlė be papildomų priemonių nuvalo net vandeniui atsparų makiažą, valant makiažas nenubėga, todėl 'Pandos akių' ir murzino veido po MAC tušo tikrai neturėtų būti. Viskas labai paprasta, servetėlė labai minkšta, viena pusė gerai nuvalo makiažą, kitą (kaip rašo gamintojas)švelniai  šveičia veido odą. Bet gana kalbų, pradedame testavimą.
Apie servetėlę girdėjau labai daug atsiliepimų, vieniems patinka, kitiems ne, todėl bandžiau sudaryti savo nuomonę. Tam, kad nuvalyti makiažą reikia servetėlę sušlapinti vandeniu, galiu pasakyti, kad servetėlė tokia didelė, kad man užteko vos 1/3 dalies pilnai nuvalyti visą makiažą su blakstienų tušu ir vandeniui atspariu akių pravedimu iš Lancome (kuris tikrai labai sunkiai nusivalo). MakeUp Eraser tikrai labai švelnus, nedirgina odos ir malonus veidui. Šveisti odos nelabai gausis net kita puse, nes ten servetėlė kiek kitokia, tačiau šveitimu tai pavadinti sunku. Po kelių naudojimų aš numečiau servetėlę skalbtis, po skalbimo ji atrodo lygiai taip pat, kaip ir prieš.
Ką aš noriu pasakyti, MakeUp Eraser tai labai neįprasta priemonė, iš vienos pusės makiažą nuvalo gerai ir naudoti patogu, nedirgina odos ir nuvalo net Lancome ir MAC kosmetikos priemones , tačiau iš kitos - reikia skalbti dažnai, kas man nelabai išeina, nes mano namuose skalbimo diena viena kartą per savaitę (aš tiesiog išrūšiuoju drabužius pagal atspalvius ir skalbimo laiką), todėl kas kelias dienas skalbti man neišeitų niekaip, rankom makiažo likučiai nelabai išsiplauna.
PR sample




SHARE:

1 komentaras

  1. Jeigu nuvalo vandeniui atsparų makiažą - PERKU. Pavargau nuo tų visų valiklių, kurie dar ir dirgina akis :/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig