2016 m. liepos 3 d., sekmadienis

Plaukų atstatymas su Schwarzkopf Professional BC SUN ir sušukavimas su Matrix Mineral Mess maker


Penktadienį iš pat ryto aš jau skubėjau į www.inhair.lt parduotuvę, nors aš per atostogas ir saugojau plaukus, naudojau Keune saulės liniją, kaip aš jau sakiau vanduo viešbutyje buvo sūrus, o tai tikrai nepatiko mano plaukams, bei galiukams. Parduotuvėje galima išbandyti visas naujovės, o naujovių tikrai yra labai daug. Šiandien mano pasakojimas apie plaukų atstatymą ir naują Matrix  Mess Maker purškiklį.


Schwarzkopf Professional BC SUN priemonė po buvimo saulėje yra saulės paveiktiems plaukams skirta priemonė, giliai maitinanti ir atkurianti plaukus. BC SUN linija sukurta pagal specialią trigubo poveikio technologiją, apsaugančią plaukus nuo UVA/UVB spindulių poveikio, spalvos blukimo bei laisvųjų radikalų sukeliamos žalos. Priemonės yra praturtintos Monoi aliejumi iš Taičio, kuris maitina, švelnina bei ramina stresą patyrusius plaukus, suteikia jiems žvilgesio. Sudėtyje esantis vitaminas E apsaugo nuo plaukus žalojančių laisvųjų radikalų bei spalvos blukimo. Schwarzkopf Professional BC SUN priemonė po buvimo saulėje yra pagaminta pagal amino ląstelės atkūrimo technologiją, kuri giliai maitina plauką, kartu atkurdama jį iš vidaus.

Garbės žodžio, labai daug girdėjau, tačiau niekada nieko nenaudojau iš Bonacure, net nežinau kodėl, būtent todėl labiausiai norėjau išbandyti būtent šias plaukų priežiūros priemones. Man atliko pilną procedūrą, labiausiai patiko plaukų kaukės tekstūra ir kvapas, toks saldus ir primina atostogas, na o purškiklis su blizgučiais pakerėjo po pirmo naudojimo, aš tikrai žinau, kad nusipirksiu tokį pat, tik violetinės spalvos skirtą blondinėms. Po procedūros efektas jaučiasi net po 3 plovimo, plaukai tapo šilkiniais, o galiukai geresni, nei buvo prieš atostogas. 

Ką aš noriu pasakyti šitoje vietoje, negalima nuvertinti Saulės plaukų priežiūros linijų, na o jeigu taip atsitiko, kad praleidote atostogas be jos, plaukams dar galima padėti, specialiai sukurtos kaukės, plaukų šampūnai ir purškikliai jau skuba į pagalbą, bet labai rekomeneduoju pasikonsultuoti su specialistais, arba išbandyti priemones www.inhair.lt parduotuvėse.





Matrix Mineral Mess maker tai jūrinės druskos pagrindu sukurtas purškiklis, kuris suteikia plaukams tekstūros ir palengvina šukuosenos formavimą. Aš tikrai labai daug girdėjau apie tokio tipo priemones (Matrix, Davines, Organix, H&M), nepirkau nes atsiliepimai buvo nelabai, daugeliui tokios priemonės išdžiovindavo plaukų galiukus, kol pats neišbandysi, pasakyti labai sunku. 
Kaip aš jau pasakojau, InHair parduotuvėje yra kampelis su naujienomis, kurias drąsiai galia išbandyti parduotuvėje, tą aš ir padariau. 

Plaukai atrodo kaip po paplūdimio, tačiau šitoje vietoje man lengviau, purškiklis tiesiog paryškina mano plaukų struktūrą ir garbanas. Plaukų fiksavimas labai lengvas, kvapas malonus, tačiau kitą dieną tokią šukuoseną labai norisi nuplaukti, nes iššukuoti neeina. Po vieno naudojimo galiukai neišsausėjo, todėl kartais nuo karto, kai skubi ir nėra progos tiesinti ir šukuoti plaukų, galima tiesiog panaudoti tokio tipo purškiklį.


Vat kaip jis atrodo iš arčiau, man visai patiko, tik aš dar galvoju, ar Matrix ar Davines. 


Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad smagu išbandyti naujienas, tačiau išsirinkti būtina tik tai, kas tinka būtent jūsų plaukams, nepriklausomai nuo to, kas tinka man. 







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig