2016 m. liepos 3 d., sekmadienis

ANNY nagų lakas 384.15 For Woman Only


Seniai jau nešnekėjome apie nagų lakus ir manikiūrą, šį kartą aptarsime ANNY nagų laką su labai fainu pavadinimu "For women Only", ne, puikiai suvokiu, nagus lakuoja ir vyrai (mačiau kelis vyrus su juodos spalvos manikiūru), tačiau tai nėra mums rodiklis. Nagų lakai tik merginoms, šiandien šnekame būtent apie tai.









ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:



Rezultatas:





Mano nuomonė:

Labai graži kreminė mėlynas atspalvis, kuris idealiai tiek vasarai, tiesk žiemai, tiek prie džinsinių drabužių, tiek prie šilkinių kelnių, tiek prie maudymuko. Universalus atspalvis, savaime suprantama, su tokiu į ofisą neeisi, juolab jeigu ten dress kodas, tačiau dabar juk vasarą, savaitgalį galima sau leisti kiek daugiau, nei nude spalvos manikiūras. Anny nagų lako šepetėlis patogus, plokščias ir plonas, leidžia nulakuoti nagus prie pat odelės be didelių problemų ir pastangų, o mano manikiūras idealiai išsilaikė apie 4  dienas. realiai galima buvo nenuvalyti, nes tiesiog pasitrynė galiukai. Tačiau aš galvoju taip 'geriau be nagų lako, negu su netvarkingu manikiūru'. Labai rekomenduoju išbandyti ANNY nagų lakus, spalvų pasirinkimas labai didelis, o kokybė gera.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig