2016 m. liepos 3 d., sekmadienis

PUPA Professionals Primer Brightening Eye Primer Akių šešėlių bazė


Na pagaliau jau ne taip karšta, todėl šiandien bus ir atsiliepimai vakariniam skaitymui. Visi puikiai žinome apie šešėlių pagrindo svarbą, tačiau retai susimąstome, kad pagrindai irgi būna skirtingi. Mano kosmetinėje yra paprastas (kuris tinka visų šešėlių tipams), matinėms šešėliams, šviesios spalvos šešėliams (baltos spalvos pagrindas), tamsiems šešėliams (juodos spalvos pagrindas), o dabar ir PUPA pagrindas, skirtas blizgiems šešėliams. Žiūrime nuotraukas.






Švelni, šilkinė ir be galo glotni „kremo-gelio“ formulė itin gerai tepasi, ji lengva ir nepastebima. Gaivina odą. Be parabenų. Patikrinta dermatologų. Švelniai perlų spalvos formulė padaro vokus lygius, skaisčius ir paryškina akių šešėlių švytėjimą. Lengva pigmentacija neutralizuoja odos atspalvį ir patobulina makiažą. Dėl didelio sudėtyje esančio vandens kiekio ir glicerino, garantuojamas malonus ir raminamasis poveikis. Standinantis polimeras sukuria sudėtingą tinklą, kuriame vanduo yra puikiai sustandinamas, o tekstūra tampa kremine ir švelnia. Sferiniu polimeru ir amino rūgštimi pagrįsta pudra suteikia švelnumo, jaučiamo pirštų galiukais, bei puikų rezultatą. Akių vokų oda akimirksniu išlyginama. Akių šešėlius lengva užtepti ir jie ilgiau išsilaiko. Akių šešėlių spalva patobulinama švelniu perliniu atspalviu. Naudojimas: pasitepkite įprastu veido kremu, tuomet, tapšnodami pirštų galiukais, tolygiai paskleiskite bazę ant viso akies voko. Palaukite keletą sekundžių ir tuomet tepkite šešėlius. Galite naudoti ir vieną, taip suteiksite spindesio žvilgsniui.

Talpa: 10 ml.

Kaina: 12,50 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas:







Rezultatas:








Mano nuomonė:

Taip, taip, galia turėti tik vieną universąlų šešėlių pagrindą ir tikrai džiaugtis gyvenimu, tačiau tos, kas nori kiek daugiau puikiai žino, pagrindai, kaip ir šešėliai būna skirtingi. Aš turiu įvairius pagrindus, todėl žinau, jie tikrai palengvina gyvenimą ir padeda šešėliams kaip įmanoma geriau perduoti savo atspalvius, o makiažui išsilaikyti visą dieną. Po pirmo bandymo aš tikrai įsimylėjau PUPA Professionals Primer Brightening Eye Primer, nes jis labai švelnios kreminės tekstūros, atrodo kaip skystas higlighteris, maloniai tepasi ir gerai draugauja su visais blizgiais šešėliais. Jis kaip duona ir sviestas, bet kokie blizgūs šešėliai su juo atrodo žymiai gražiau, ir ryškiau. Ar rekomeneduoju? o taip, tikrai taip, jus net neįsivaizdavote kokie ryškūs galėtų būti jūsų turimi šešėliai, kaip gražiai atrodyti ir kaip ilgai išsilaikyti.


PR sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Labai ačiū už išsamius aprašymus, labai dažnai skaitau jūsų blogą, tikrai daug sužinau. Norėjau paklausti apie pupa šepetėlius, gal bandėte, ar rekomenduotumėte? Gal kažkada plačiau parašysite, būtų labai smagu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už komentarą, turiu, tačiau dar galutinės nuomonės neturiu, reikia daugiau laiko testavimui, nes jų kaina nėra maža. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig