2016 m. liepos 10 d., sekmadienis

Urban Decay BEACHED BRONZER Bronzinanti pudra


Jeigu šiais metais nepavyko pamatyti palmių ir šiltų kraštų grožio, palmės ir naujoji Urban Decay kolekcija ateina tiesiai į tavo namus. Tikrai nepaneigsi, kad visos Urna Decay limituoto leidimo kolekcijos atrodo tobulai, įdomiai ir labai gražiai. Aš tiesiog dievinu Flushed paletes, ten skaistalai, bronzinė pudra ir higlighteris. Dabar mano rankose tik tobulo grožio limituoto leidimo bronzantas, apie kurį šiandie ir pašnekėsime.





Gamintojo aprašymas:



Sukurk auksinės deivės įvaizdį kaskart naudodama URBAN DECAY Beached bronzantą. Lengvai paskirstyk šią šilkinę pudrą ant veido arba net ir ant viso kūno- atrodysi, lyg praleidusi savaitę saulėtuose Fiji paplūdimiuose.
URBAN DECAY itin smulkiai sumalta, ypač švelni formulė tepasi nepriekaištingai, nepalieka netolygumų ir sukuria nepakartojamą ilgai išliekantį odos švytėjimą. Naudok URBAN DECAY Beached bronzantą ir nerizikuok nudegti saulėje. Šie matiniai atspalviai sukuria švelnų itin natūraliai atrodantį įdegio efektą, o HPP (Highlighter Performing Pigments) technologija užtikrina didelę pigmentaciją ir ilgai išliekantį efektą.
Spalvų pasirinkimas:

Talpa: 9g
Kaina: 28,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:












Spalva:






Rezultatas:


ant viso veido:


naudojamas kontūravimui:




Mano nuomonė:

Be galo gražus ir tobulas įpakavimas, metalinis, sunkus ir tikrai kokybiškas, kokias pudras malonus pasiimti įrankas, o dar noriu pasakyti, įpakavimas nėra pirtų atspaudų surinkėjas, kur reikia pastoviai valyti. Parduotuvėje mačiau du atspalvius - vienas kur kas šviesesnis su rožinės spalvos pagrindu (manau puikiai tiks baltaodėms), kitas - bronzinis (su oranžiniu pagrindu, tačiau ryškiai oranžinės spalvos neturi). Abu bronzantai idealiai matiniai, gali būti naudojami kaip ant viso veido, taip ir kontūravimui. Pigmentacija pakankamai gera, todėl padauginti lengva. Bronzinė pudra nekemša porų, atrodo tiesiog stulbinamai ir privalo atsidurti jūsų kosmetinėje, nes tai limituoto leidimo kosmetikos priemonė, todėl galvoti laiko nėra.


PR sample


SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig