2016 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

ANNY nagų lakas Matte Powder 246.92 Pink Duck


Labas rytas, mano brangieji, tęsime ANNY nagų priežiūros priemonių temą ir pašnekėsime apie naujos tekstūros (matinės pudros) nagų laką. ANNY nagų lakai pasižymi gera kokybe, bei spalvų įvairove. Neslėpsiu, ryškiai rožinė spalva man be galo patiko, tačiau lakas visiškai nenori išsilaikyti ant nagų.



MIAMI NICE – IT GIRL ON FLAMINGO ROAD kolekcija




ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:




Rezultatas:





Mano nuomonė:

Nauja ANNY nagų lako kolekcija skirta prisiminti atostogas, pagrindinė spalva - rožinė. Smagu, kad ANNY nagų lakų kolekcijų kūrėjau stebi visas madingas tendencijas ir neatsilieka nuo jų. Manau visi puikiai žinome, vasaros atostogų nebuvo, jeigu neturite nuotraukos baseine su pripučiamu flamingo arba spurga. Taip, taip, aš atostogų neturėjau, todėl ramia sąžine galėsiu jas pratęsti rugsėjo pabaigoje.
Šnekant apie nagų laką, noriu pasakyti, kad jo tekstūra yra neįprasta, tai matinis mėlis, Zefyrine pudra arba kažkas panašaus. Lako konsisitencija nėra tiršta, lakuojasi įprastai, tačiau išdžiuvus pasireiškia matinės pudros efektas. Ką noriu pasakyti, negalima lakuoti nei bazės, nei viršutinio sluoksnio, nes tada efektas nesimato. Ant mano nagų du lako sluoksniai, kurie džiuvo gana ilgai, tačiau tai ne taip svarbu, kai jau kitą diena nusitrynę galiukai. Trumpas nešiojimo laikas visas tokių neįprastų nagų lakų minusas. Man kolekcija be galo patiko, labai gražios ir įdomios spalvos, tačiau viena diena, sorry, per trumpai.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig