2016 m. rugpjūčio 18 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.08.18


Šiandien be galo daug reikalų, reikia susitvarkyti, padaryti kelis makiažus, susiruošti pačiai ir vakare keliauti į Michael Kors rudens sezono pristatymą. Nuo pat blogo rašymo svajojau apie pristatymus, naujas kolekcijas, ir mados renginius, pagaliau, pagaliau ta diena atėjo. Na o kol turiu laiko, mėsgtamiausia rubrika Beauty Talk. Šį kartą daugiau drabužių derinukų rudens sezonui ir apie plaukų priežiūrą, geriame kavą kartu ir skaitome geriausius iš geriausių...






Šiandien Patricja švenčia gimtadienį, mano ir visų skaitytojų linkėjimai tau, o jos bloge skaitome įrašą apie dovanas, kurias spėjo užsakyti Patricja sau.
http://www.ojeinoriudar.lt/dovanos-sau/


Skoningas ir vasariškas drabužių derinukas, o taip pat nerealūs Berlyno vaizdai jau laukia jūsų Simonos bloge.


Bomberiai, tai kažkas nerealus, visiems sakau, tad tai šios rudens topas, kol aš laukiu savo, žiūrime Darjos nuotraukos bloge


Dar vienas labai naudingas ir įdomus įrašas apie gyvenimą Maltoje, o dieve, kaip aš irgi norėčiau gyventi užsienyje, ten taip šilta, visos dienos tinkamos drabužių fotografavimui.


Smagu naują dieną pradėti nuo puodelio skanios kavos, kur tai padaryti? Atsakymo ieškome Gemos bloge


Jau iš mados blogerių derinukų jaučiasi, kad ruduo ne už kalnų, tobulas rožinis Sandros paltukas idealiai tinka tiek saltai, tiek saulėtai rudens dienai.


Mažena dievina rudenį, ruduo ja įkvepia, vat kodėl mes galime džiaugtis ne tik naujas Maženos drabužių derinukais, bet ir didesniu įrašu kiekiu.


Pagaliau, pagaliau sulaukėme Kotrynos drabužių derinukų nuotraukų, jos bloge skaitome apie asmeniškus ir apie tai, kas nutiko per paskutinį mėnesį.



Enrika savo blogo skaitytojams pasakoja apie planus, norą studijuoti ir pakeisti darbą. Nerealiai gražios nuotraukos ir vaizdai papildo jos įrašą.



Grožio salonas "Greenas"  yra labai arti mano tėvų namų, aš vis einu pro šalį, bet niekada neužeinu. Ačiū Modestai už atsiliepimą, dabar jau žinosiu, ko galima tikėtis.


Tęsiant sveikų plaukų temą labai rekomenduoju perskaityti Karolinos naują įrašą bloge apie Matrix Biolage galvos šveitiklį, juk šveičiame ir kūną ir veido odą, tai kodėl labai retai susimąstome apie galvos odos šveitimą?


"Gėlėtos kosmetinės " bloge skaitome apie Uoga Uoga plaukų aliejų-kaukę. Aprašymas skamba labai gundančiai, todėl būtinai apžiūrėsiu šį stebuklą parduotuvėje.


Plaukų priežiūros temos pabaigai Salomėjos atsiliepimas apie CHI argan plaukų serumą. Man šitas serumas patiko labiausiai, tiesą, dar nesu išbandžiusi Kardashian Beauty CHi priemonių, oi, kaip norėčiau išbandyti.



Jau po truputį atkeliauja visos rudens naujienos, "Juodoji plunksna" jau spėjo išbandyti ir įvertinti atnaujintus Maybelline Colorama nagų lakus, smagu, kad kiekviena iš mūsų gavo skirtingus atspalvius.



Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Jau einu ruoštis-puoštis, atvažiuoja į svečius kitos blogerės, todėl šiandien taip trumpai...


O mano instagram galėsite pamatyti pristymo video, naują kolekciją ir mus ;-) @lithuanianbeautyblog


Gero vakaro, 











SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig