2016 m. rugpjūčio 14 d., sekmadienis

Biok Dermatology



Labas rytas, mano brangieji, nors šiandien ir sekmadienis, aš nusprendžiau iš pat ryto daugiau laiko skirti blogui, nes oras aš jums pasakysiu, nieko gero. Tik pasiimti pledą, įpilti kakavos ir žiūrėti serialų. Aš manau taip ir padarysiu, tik pabaigsiu svarbesnius darbus. Tiesą sakant, be galo smagu, kad pagaliau Lietuvos rinkoje atsirado Lietuviška dermotologinė kosmetika, labai geros kokybės, o jos kaina prieinama kiekvienam. Šiandien apie Biok Dermatology šnekėsime kiek plačiau...




Daugiau nei 25 metus kosmetikos priemonių poveikį odos būklei tirianti „BIOK laboratorija“ įsitikinusi, jog dermatologinė kosmetika, visų pirma, turi padėti atkurti natūralų odos apsauginį barjerą. Tai pasiekti galima naudojant odai artimus komponentus, t.y., odoje natūraliai esančias, bet dėl įvairių išorės faktorių prarandamas esmines medžiagas – keramidus, lipidus; arba natūralios kilmės (botaninius ar probiotinius) aktyviuosius komponentus. Pastarieji sustiprina odos imuninę sistemą ar sumažina odos jautrumą išorės faktoriams, taip užkirsdami kelią tolimesniam odos pažeidimui.
Taigi pati odos anatomija padiktavo pagrindinį „BIOK Dermatology“ siekį – atkurti sveiką odos struktūrą bei užtikrinti tinkamą jos priežiūrą naudojant 100% natūralius aktyvius komponentus. Minimi komponentai veikdami pavieniui nėra pajėgūs užtikrinti efektyvų, ilgalaikį rezultatą. Natūralių komponentų veikimas privalo būti sustiprintas kitomis, pažangiomis veikliosiomis sudedamosiomis dalimis, leidžiančiomis išbaigti galutinę produkto formulę.
Profesionalus požiūris, paremtas mokslinėmis išvadomis lėmė naujos filosofijos „Pažangus natūralumas“ atsiradimą. „Pažangaus natūralumo“ esmė – pasinaudoti farmacijos, chemijos mokslo inovacijomis siekiant užtikrinti natūralių aktyvių komponentų efektyvumą.








Mano nuomonė:

Šiandien labai trumpai aptarsime plaukų šampūną ir dušo želę iš Biok Dermatology linijos. Kaip jau žinote, micelinio vandens nenaudoju, alergija, todėl jo aprašyti ir išbandyti kaip norėčiau negaliu.
Šnekant apie plaukų šampūną, labiausiai patinka permatoma, gelinė konistencija, šampūnas gerai pūtuoja (taip, sudėtyje yra SLS, tačiau manau dažniausiai alergiją sukelia kvapikliai ir dažykliai, kurių šampūne beveik nėra), labai švelniai plauna ir nedirgina galvos odos. Kartas po didelio formavimui skirtų priemonių naudojimo, atsiranda niežulys, o po galvos plovimo su šio šampūnu padėtis ženkliai pagerėja. Todėl labai rekomenduoju šampūną turint galvos odos problemas, aišku, labai didelių problemų išspręsti jis negali, tačiau pagerinti bendrą būklę irgi jau gerai. Noriu pridurti, kad šampūnas skirtas labiau normaliems-sausiems plaukams, plius labai gerai drėkina plaukus per visą ilgį, bet kondicionerius ar plaukų kaukę naudoti būtina.
Biok Dermatology dušo kremas vienas iš mano mėgstamiausių, nes jis bekvapis, švelniai plauna ir nesausina kūno odos. Negaliu pasakyti, kad jis drėkina arba maitina, ne, bet man labai patinka jo kreminė konistencija, nors kūno kremą naudoti būtina jeigu oda labai sausa.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad Biok Dermatology priemonės labai geros kokybės, jų kaina prieinama kiekviena, o vakar jau mačiau šios kosmetikos stendą Droge, todėl galima sakyti, jos tapo dar prieinamesnės.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig