2016 m. rugpjūčio 13 d., šeštadienis

Maybelline COLOR SENSATIONAL LŪPŲ DAŽAI (spalva 904 Vivid Rose)


Jau tikriausiai matėte, kad atkeliavo labai daug Maybelline naujienų, savaime suprantama, testavimą pradėjau nuo labiausiai patikusių Maybelline COLOR SENSATIONAL LŪPŲ dažų. Aš dievinu ryškius atspalvius, todėl būtent šita ryški spalva buvo arčiausiai mano širdies.




Gamintojo aprašymas:



Gausiai praturtinti spalvos pigmentais ir aliejais, lūpų dažai suteikia sodrią spalvą ir pamaitintų lūpų pojūtį.  

Dėl ypatingos tekstūros dažai lūpas padengia ypač glotniai, jos tampa elastingos ir sudrėkintos.






Rezultatas:





Mano nuomonė:

Nėra jokios paslapties, kad mano mėgstamiausiais iš Maybelline lieka matiniai COLOR SENSATIONALl lūpų dažai, jų spalvos tobulos, tačiau šį kartą testuojame COLOR SENSATIONAL kreminį variantą. Įpakavimas gražus, naudoti patogu, rankose laikyti malonu. Lūpų dažo konsistencija kreminė, leidžia labai lygiai ir gražiai nudažyti lūpas. Pieštukas galimas, tačiau nėra super būtinas, aš pieštuko nenaudojau. Spalva labai ryški, rožinė, traukia akį, o jus tikrai būsite dėmesio centre. Išsilaiko atspalvis ant lūpų apie geras 3 valandas,  toliau pigmentas susivalgo ir pašviesėja.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad naujienos iš tiesų labai fainos, jau greitai aptarsime naujus Baby Lips blizgius. O kol kas tiesk, gero šeštadienio...







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig