2016 m. rugpjūčio 13 d., šeštadienis

The Peach Box


Labas rytas, mano brangieji, aš jau ne kartą sakiau, svarbiausiai yra detalės. Manau visos suprantame, kad ne tik laikrodis, tačiau ir apyrankės jau seniai tapo mados dalimi. Aš pastoviai užsidedu laikrodį ir galvoju, kažkuo trūksta. Tiksliai, apyrankės.... Šiandien apie tobulai gražias www.thepeachbox.com apyrankes pašnekėsime plačiau... o taip pat jūsų laukia išskirtinė nuolaida


www.thepeachbox.com apyrankių pasirinkimas labai didelis, siūlomos net kelios versijos: Gold, Silver ir Rose Gold. Mano pasirinkimas Gold, man kažkodėl atrodė, kad mano laikrodžiai auksinės spalvos, tačiau pasirodė (na kaip jau apyrankės atkeliavo, jis Rose Gold atspalvio). 
Aš labai nustebau gavus apyrankes, nes jų kokybė tikrai tobula, jos gerai nešiojasi, o kaip parodo laikas, nenusitrina ir po metų nešiojimo atrodo taip pat.

Kaip ir žadėjau, su kodu "lithuanianbeautyblog" jūsų laukia 15% nuolaida. Apyrankės siunčiamos iš Australijos, atkeliauja iki Lietuvos per geras 10 dienų, mokesčiai jau buvo sumokėti. (kodas galioja iki rugsėjo pabaigos)

Labai rekomejuodu, www.thepeachbox.com tai apyrankės, kurios vertos dėmesio, o aš jau galvoju apie Marc bale laktodį... koks jis tobuluas...mmm






O štai kai geros draugės blogerės susitinka... su Darja (http://luscious-style.com)










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig