2016 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Make Up Store klubo vakaras ir nauja Porcelain Kolekcija



Gero penktadienio vakaro, mano brangieji, šiandien vakariniam skaitymui mano trumpas Make Up Store VIP klubp valako aprašymas. Kaip aš ir sakiau, ruduo bus karštas, nes naujienos tokios, kad galima drąsiai pamesti galvą. Gražiausia kolekciją pristato Make Up Store, nes tiek tekstūros, tiek spalvos, tiek įpakavimai, viskas tobula. Kaip visada, naujienos, makiažas ir daug nuotraukų.





Būkime realistais, mėlynos ir žydros spalvos ne pačios einamiausios, nes jos dažniausiai netinka kiekvienai dienai, jas reikia derinti ir naudoti labai atsargiai, tačiau žiūrint į Make Up Store naują kolekciją, norisi nusipirkti tiek pigmentą, tiek nagų laką, tiek pudrą. Viskas atrodo tiesiog pasakiškai, o svarbiausiai, atėjus į klubo vakarą galima ne tik išbandyti visas priemones, tačiau gauti patarimų, bei pažiūrėti kaip profesionali vizažistė atlieka makiažą naudojant būtent naujos kolekcijos priemones, na o svarbiausiai, įsigyti tai ko reikia su 20% nuolaida.





Labai gražu, kad naujos Porcelain kolekcijos dvasia ir raštus atspindi net ištikimiems klientams paruoštos taures su kokteiliais, labai norėčiau nors vienos tokios taures namo.


O štai ir naujienos:

Porcelain kolekcijoje matiškumo Porcelain Blotting powder , baltos spalvos pudra, kuri neduoda atspalvio, o tiesiog suteikia matinio finišo veidui.
Spindesio suteikianti pudra Porcelain Glow Compact powder šviesaus atspalvio, suteikia lengva glow efektą, mes apie ją labai greitai šnekėsime bloge.


Ir naujos rudens kolekcijos Glow Dual Foundation spindesio suteikiančios pudros (jų įpakavimas tobuliausias iš visų galimų ir mano iki šiol matytų) 







Na o dabar apie šio mėnesio makiažą:

labai smagu, kad merginos nebando aklai atkartoti Promo modelio makiažo variantą, o bando pritaikyti jį prie mūsų rinkos, įpročių ir naudojamų kosmetikos priemonių, Kaip bebūtų, pagrindinis makiažo akcentas tamsiai mėlynos spalvos pigmentas, labai svarbu neužmiršti panaudoti birią pudrą paakių zonoje, jeigu pigmentas arba šešėliai nubyrės, atlikus makiažą lengvai nuvalysite visus likučius. Mėlynai spalvai paryškinti buvo naudojamas tamsiai mėlynos spalvos pieštukas, kuris paryškina tiek akių spalvą, tiek Porcelain makiažo idėją. Svarbiausiai dalykas - šešėlių ištušavimas ir naudojamų ištušavimui šešėlių atspalviai: Vanilla ir Muffin (akių kamputis ir antakių zona), Smog ir Ghetto (akių lankui paryškinti), kontrastui - Copper ir Splash. Lūpoms buvo naudojamas nude spalvos Pircelain kolekcijos lūpų dažai.










Nors labai bijau mėlynos spalvos, būtinai išbandysiu parodytą makiažo atlikimo techniką ir mėlynos spalvos šešėlius, na o tiesiog tamsiai mėlynu pieštuku galima paryškinti akis net darant dienos makiažą. Labai rekomenduoju apsilankyti Make Up Store parduotuvėje, tiek Užupyje, tiek Oze ir įvertinti naujienas. Pasakau vieną paslaptį: Oze naujienų daugiau... aš pati važiuosiu apžiūrėti ir nufilmuosiu video į savo instagram. Todėl sekite naujienas...



Ačiū labai Make Up Store už nuostabiai praleistą vakarą, naujienas ir žinias


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig