2016 m. rugpjūčio 5 d., penktadienis

BIOTHERM BIOCILS YEUX SENSIBLES ir BIOCILS WATERPROOF akių makiažo valikliai


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui dar vienas atsiliepimas apie Biotherm veido priežiūros linijos priemones, o jeigu tiksliau, apie akių makiažo valiklius, kurie man nelabai patiko, nes visiškai nenuvalo mano naudojamo vandeniui atsparaus blakstienų tušo, bet gerai tinka jautrioms akims.






Talpa: 100ml
Kaina: 22,95 EUR
Kur pirkti: Douglas ir Kristiana
Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Prieš vertinant priemones akių makiažo valymui, noriu kelis žodžius pasakyti apie blakstienų tušus. Jie būna kelių rūšių: paprasti, vandeniui atsparūs ir blakstienų tušai skirti profesionaliam makiažui (MAC, Urban Decay ir t.t.). Vasarą aš būtent tokius ir naudoju, mano kosmetinėje guli Lancome ir Urban Decay blakstienų tušai, juk karšta, o einant į renginius nesinori tapti panda, nes visi mes žmonės, pas visus nuo karščio bėga makiažas, tačiau šitie tušai lieka savo vietoje (ant akių) nors ir tvanas. Bet reikia pripažinti, nusivalo labai sunkiai, jų valymui aš naudojau labai riebius akių makiažo valiklius (L'oreal), nes nesinori brūžinti per akis N kartų, geriau nuvalyti riebų sluoksnį vėliau.
Šnekant apie Biotherm, noriu pasakyti, kad priemonės skirtos tiek vandeniui atsparioms tušams nuvalyti (dviejų sluoksnių valiklis), tiek paprastiems tušas ir akių makiažui nuvalyti (gelio konsistencijos valiklis), tačiau profesionalių tušų šie valikliai nenuvalo. Priemonių įpakavimai labai gražūs, stilingi, kvapai jos jaučiami, konistencijos švelnios, akių nedirgina ir alergijos nesukelia. Man reikia kiek stipresnių valiklių, o toms, kas nenaudoja profesionalių, sunkiai nuplaunamų blakstienų tušų, toms, kieno akys labai jautrios, toms, kas nemėgsta riebumo, Biotherm naujienos tikrai labai patiks.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig