2016 m. rugpjūčio 5 d., penktadienis

Ar verta mokėti brangiau už Kerastase Elixir Ultime?


Kerastase profesionalios kokybės plaukų priežiūros priemonės, kurių kainos nėra mažos, sumokėti už plaukų šampūną 19 EUR, o už plaukų kaukę  40-45EUR gali ne kiekvienas. Be jokios abejonės, priemonės vertos dėmesio ir skirtos tam tikroms problemoms spręsti: plaukų slinkimas, pažeisti ir lūžinėjantys plaukai, pleiskanos ir .t.t,  tačiau ar verta už paprastą plaukų aliejuką (nors ir labai išgirtą, bei populiarų) mokėti brangiau? 



Gamintojo aprašymas:


Kerastase Elixir Ultime prabangus daugiafunkcinis aliejus yra visų tipų plaukų puoselėjimui skirta priemonė. Aliejus leidžia mėgautis išskirtinių aliejų suteiktu prabangos pojūčiu, kartu suteikdamas plaukus pamaitindamas, sudrėkindamas, suteikdamas spindesio, minkštumo bei padėdamas puoselėti sveikų plaukų išvaizdą.
Kerastase Elixir Ultime prabangus daugiafunkcinis aliejus yra praturtintas Oleo-Complexe mišiniu, į kurio sudėtį įeina kukurūzų daigų, kamelijų, arganų bei pracaxi vaisių sėklų aliejai. Šis prabangus aliejų mišinys maitina plaukus, veiksmingai juo saugo nuo neigiamo karčio poveikio, mažina plaukų pūtimąsi bei suteikia nepakartojamo spindesio.
Naudojimas: 1-2 dozėmis aliejaus ištepkite sausus ar drėgnus plaukus, nenuskalaukite.

Talpa: 100 ml.

Kaina: 36 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

Įpakavimas:







Palyginimas:


Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo pačios pradžios, su Kerastase plaukų priežiūros priemonėmis susipažinau prieš gerus šešis metus, tada mano plaukai buvo ilgi ir tamsūs, aš juos pastoviai tiesinau. Vieną gražią dieną mano būsimas vyras atsinešė iš kirpyklos man dovanu Kerastase Nectar Thermique tiesimui skirtą kremą (mes turėjome vieną kirpėją, kuris labai rekomendavo naudoti būtent šią priemonę, o vyras nusprendė nusipirkti ir padovanoti jį man, nes man sumokėti vos ne 80 (tada litų) buvo labai brangu). Jau įsivaizduojate, kokia jo kaina, tačiau jis tikrai buvo vertas dėmesio ir man patiko, tai buvo pelnyti pirmieji Kerastase plaukų priežiūros priemonių pasitikėjimo taškai. Būtent todėl, kai sudeginau plaukus juos balinant ir dažant, aš prisiminiau apie Kerastase. Taip mano vonioje atsirado Architecte linija, kuri padėjo atstatyti pažeistus ir lūžinėjančius plaukus, būtent tada nusipirkau Elixir Ultima aliejuką.
Garbės žodžio, pirmas įspūdis 'wow', tiršta konsistencija, rytietiškas kvapas, nuostabus vizualus poveikis, tačiau būkime realistais, nei vienas plaukų aliejus negydo plaukų. Aliejai tik palengvina sušukavimą, suteikia švelnumo ir blizgesio. 
Aš turiu be galo daug ir kitų kompanijų aliejų, kodėl aš nusprendžiau Kerastase lyginti su Matrix ir L'oreal? Nes vienas gamintojas, labai panaši sudėtis (tik vertingi aliejai yra skirtingi), aš specialiai padariau nuotrauką, galėsite panagrinėti. 
Na ir dabar įvertinimas: jeigu ieškote pigiausio, tačiau geriausio varianto, tai L'oreal Extraordinary Oil, labai geros kokybės plaukų aliejus, kuris atlieka visas funkcijas, tačiau gali riebinti plaukus, plius ne toks koncentruotas kaip Kerastase, bet ir kaina maža, todėl šitoje vietoje be pretenzijų. Noriu pagirti stiklinį įpakavimą, kuris atrodo labai prabangiai.
Na o jeigu norite išskirtinumo, palepinti plaukus ir suteikti jiems švelnumo, be jokios abejonės rekomenduoju Kerastase, geriau sumokėti brangiau, bet gauti geriau. Negaliu pasakyti, kad Matrix aliejai yra blogi, galiu pasakyti tik tiek, kad Kerastse geresnis. Kainos atžvilgiu skirtumas beveik dvigubas, tačiau aliejų nenaudoji savaitę, man aliejus tarnauja beveik metus, todėl Kerasase protinga investicija. Jeigu reikėtų išsirinkti iš Matrix, labai sausiems plaukams rekomenduoju - Oil Wonders (nuostabus kvapas, labai tiršta aliejaus konsisitencija), o jeigu plaukai riebesni arba normalūs - Exquisite Oil iš Biolage serijos.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, Kerastase nežada naujų plaukų,  tai nėra stebuklas arba panacėja nuo visų problemų, tai tiesiog plaukų aliejus, kuris vizualiai gerina plaukų būklę, plius palengvina sušukavimą, be tiksliai parinktų kitų priemonių (šampūnų, kaukių, ampulių) didesnės problemos neišspręsite.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig