2016 m. rugpjūčio 20 d., šeštadienis

CHI Argan Oil plaukų kaukė su argano ir moringų aliejais


Apie plaukų priežiūros priemones aš galiu šnekėti valandų valandas, būtent aliejai ir kaukės u-ima didžiausią mano vonios dalį. Po susižavėjimo ir meilės CHI Argan oil serumui aš tiesiog negalėjau neišbandyti plaukų kaukės. Šiandien apie  CHI Argan Oil plaukų kaukę su argano ir moringų aliejais šnekame plačiau.





CHI Argan Oil tai - intensyviai drėkinanti ir maitinanti plaukus linija su unikaliais egzotiškais argano ir moringų aliejais. CHI Argan Oil plaukų kaukė su argano ir moringų aliejais tai - maitinamoji priemonė, kuri giliai gydo plaukus iš vidaus, praturtindama juos įvairiais vitaminais ir antioksidantais. Plaukai atgauna drėgmės pusiausvyrą, tampa natūraliai švytintys ir blizgantys.
CHI Argan Oil plaukų kaukė taip pat praturtinta moringų aliejumi, kuriame gausu oleininės rūgšties, vitaminų A, C, E, kalcio ir vario. Moringų aliejuje yra 4 kartus daugiau kolageno nei morkų sėklų aliejuje, vitamino C - 7 kartus daugiau nei apelsinuose, o kalcio - 4 kartus daugiau nei piene.
CHI Argan Oil plaukų kaukė su argano ir moringų aliejais yra švelni ir minkšta jūsų plaukams, ji gerai įsigeria į plaukus ir puikiai minkština juos iš vidaus.
Naudojimas. Paskirstykite CHI Argan Oil plaukų kaukę ant drėgnų plaukų. Palikite 3-5 minutes, tuomet kruopščiai nuplaukite vandeniu.
Talpa: 237 ml.
Kaina: 18,20 EUR
Kur pirkti:  www.topbeauty.lt ir www.inhair.lt
Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:
Mane labai nustebino šios kaukės blogi įvertinimai internete. Bet tikriausiai pradėsime nuo to, kad kaukė skirta giliam plaukų maitinimui, nebus wow efekto po vieno karto, nebus labai slidų ir tiesių plaukų po naudojimo. Ko galima tikėtis? Malonios, neriebios konsistencijos, neerzinančio kvapo, kaukė neriebina plaukų (nors rekomendjuodama naudoti tokio tipo kaukes tik sausiems ir labai pažeistiems plaukams, aš tikriausiai dar pridėsiu - pažeistiems galiukams). Aš laikau kaukę ant plaukų apie geras dvidešimt minučių ir tada nuplaunu šiltu vandeniu. Na ir koks gi rezultatas? 
Po pirmo naudojimo aš nieko nepastebėjau, bet naudoti nenustojau, nes žinau, CHI labai geros kokybės plaukų priežiūrios priemonės, o CHI Argan aliejus patiko man labiausiai. Po 3-4 naudojimo pastebėjau, kad plaukai vizualiai storesni, pamaitinti, tačiau nėra riebūs, nepraranda apimties ir labai gražiai atrodo. Dabar naudoju kaukę vieną kartą per savaitę, nes manau kas yra per daug, nėra super gerai.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad CHI Argan priemonėms reikia laiko, todėl nenuvertinkite ir nenurašykite kaukes ir šampūnus, jie tikrai nuostabūs.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig