2016 m. rugpjūčio 20 d., šeštadienis

PUPA Brush Cleaner Šepetėlių valiklis


Šepetėlių pasirinkimas dar nėra viskas, labai svarbu teisingai tuos išrinkus šepetėlius prižiūrėti ir pastoviai valyti. Aš savo šepetėlius valau kas 3 dienas, jeigu darau makiažą draugėms, tai po kiekvieno makiažo šepetėlius privaloma dezinfikuoti. Kokią priemonę išsirinkti ir kaip teisingai valyti šepetėlius? Šiandien aptarsime greito šepetėlių valymo priemonę iš PUPA.




Gamintojo aprašymas:



Valo ir pašalina makiažo likučius, atgaivina šepetėlių šerelius. Valiklio sudėtyje yra cukraus ir glicerino, kurie suteikia šepetėlių šereliams švelnumo. Valiklis yra subtilaus ir švelnaus aromato.

Talpa: 100 ml.

Kaina: 8,98 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Šepetėlių valikliai būna įvairūs: aliejiniai, muilai, purškikliai. Purškiamos priemonės tinka greitam šepetėlių valymui, kaip tai suprasti? Po tamsių šešėlių naudojimo apipurški šepetėlį, nuvalai į servetėlę, jis išdžiūsta akimirksniu ir naudoji toliau. Taip pat ir su biria ir kompaktine pudra, skaistalai ir t.t. 
Tačiau tokio tipo valymas visiškai netinka Beauty Blenderiams ir kreminei pudrai skirtiems šepetėliams. Nes  po riebios konsistencijos kreminių pudrų naudojimo tam, kad gerai ir švariai išplauti šepetėlį, garbės žodžio, reikia gerai pasistengti. Man sunkiausiai išplauti visus likučius iš kabiki tipo šepetėlių, atrodo jau visai švarus, o viduje vistiek lieka pudros likučiai. Būtent todėl aš apipurškiu pradžioje šepetėlių vidų su purškiklių, o toliau naudoju arba aliejų arba specialų muilą.
Šnekant apie PUPA Brush Cleaner Šepetėlių valiklį noriu pasakyti, kad jis pusiau aliejinės konsistencijos, kvapas malonus (turiu dar Inglot, jo sudėtyje spiritas, vienas spiritas, kuris labai smirda naudojant). Negaliu pasakyti, kad PUPA purškiklis kvepia labai maloniai, tačiau spirito kvapas visiškai nesijaučia. Purškiklis ne tik gerai pašalina kosmetikos likučius, greitai išdžiūsta, tačiau pats svarbiausias dalykas - kaina, ji yra labai gera. Būtent todėl rekomenduoju išbandyti.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig