2016 m. rugpjūčio 16 d., antradienis

COMODYNES Makiažo valymo servetėlės su miceliniu vandeniu normaliai oda


Atrado vienas pakelis šlapių servetėlių gali  palengvinti gyvenimą ir išspręsti labai daug problemų. Skamba netikėtinai? Šiandien papasakosiu apie Comodynes servetėles ir jų naudojimo būdus. Puikiai žinome tai, kad servetėles skirtos veido ir makiažo valymui, tačiau šitos servetėlės guli mano rankinėje pastoviai.




Padeda greitai ir patogiai pasirūpinti veido odos švara. Servetėlės pakeičia pienelį, toniką ir akių makiažo valiklį: nuvalo nešvarumus ir makiažą. Oda lieka švelni, tonizuota. Tiesiog švelniai nuvalykite odą, išmeskite panaudotą servetėlę ir viskas – švaros ritualas baigtas!

KAIP NAUDOTI

Švelniai masažuodami valykite veido ir aplink akis esančią odą, kad pašalintumėte makiažą ir nešvarumus. Per 1 minutę jūsų oda taps švari, švelni, tonizuota.

AKTYVIEJI INGREDIENTAI

Natūralus pluoštas
Servetėlių pluoštas yra 100 % natūralus.
Švelnios paviršinio aktyvumo medžiagos
Nedirgina odos ir akių, veiksmingai pašalina nešvarumus ir makiažą.
Augaliniai gliceridai
Gerina odos būklę, atkurdamai natūralią odos hidrolipidų plėvelę ir išsaugodami normalų odos pH.
Gliukozės vediniai
Iš gliukozės  gaunami junginiai dėl minkštinamųjų ir drėkinamųjų savybių odą nuramina, valo odą, suteikia stangrumo ir švelnumo.

Kaina: 4,50 EUR

Kur pirkti: www.tiesioggrazi.lt

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Tikriausiai pradėsiu nuo to, kodėl aš neperku ir nenaudoju pigesnių servetėlių variantų dėl to, kad jos turi labai ryškius kvapus (man tai labai nepatinka), gali dirginti veido odą, sukelti alergiją, jos nėra tokios minkštos ir natūralaus pluošto.  Aš linkusi sumokėti brangiau, tačiau būti pilnai užtikrintai, kad mano rankinėje guli geras ir patikimas daiktas, kad jeigu reikės, aš jį panaudosiu. Būtent todėl mano pasirinkimas COMODYNES Makiažo valymo servetėlės, jos jau patikrintos laiko ir praverčia įvairiose situacijose.

Kaip ir žadėjau, šnekėsime apie servetėlių naudojimo būdus. Puikiai žinote, kad aš nenaudoju micelinio vandens veido valymui, nes man alergija, tačiau esu esu ne viena, šalia manęs gyvena kiti žmonės. Kelionėse mano vyras pastoviai prašo servetėlių veido valymui ir atgaivinimui, būtent todėl mano pasirinkimas servetėlės ne su pieneliu, o su miceliniu vandeniu.
Stresas ir karštas oras kelis kartus padidina prakaitavimą, iš ryto šalta, dieną jau karšta, todėl be tokių servetėlių apsieiti sunku. Juk kartais reikia atgaivinti kūno odą prieš susitikimus, kai nėra jokios kitos galimybės.
Aš esu ištikima ir užkietėjusi Beauty Blogerė, todėl atėjus į H&M parduotuvę išbandžiau visas kosmetikos naujienas, tačiau kaip nustebau, servetėlių rankų valymui nėra, taip, taip, nėra. Kaip jums tai patinka? Aš turiu nuvalyti rankas į drabužius? Ačiū dievui, turėjau šlapių servetėlių pakelį, kuris tikrai mane išgelbėjo.
Mano draugės turi mažus vaikus, todėl jeigu jos pamiršta apie servetėlės rankų ir veido valymui, aš turiu COMODYNES savo rankinėje, man nebaisu duoti jas vaikas, nes jos kaip ir sakiau, labai minkštos ir natūralaus pluošto, o taip pat be parabenų.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad vienas mažas servetėlių pakelis gali išgelbėti pasaulį, o jeigu ne pasaulį, tai tikrai vienu nemalonumu bus mažiau.



SHARE:

1 komentaras

  1. Gal ir geros tos serveteles visiem tavo isvardintiem dalykam, bet makiaza jos nenormaliai sunkiai valo (bent jau as su miceliniu vandeniu ir vatos tamponeliu nuvalau viska kokius tris kart greiciau ) :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig