2016 m. rugpjūčio 11 d., ketvirtadienis

Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate


Kol mes miegame, Kiehl's Nightly Refining Micro-Peel Concentrate gražina mūsų veido oda. Neįtikėtinai skamba? Tačiau tai grynoji tiesą, po tokios naktines kaukės galima džiaugtis lygesne oda, sumažėjusiomis poros ir mažesniu pigmentinių dėmiu kiekiu. Kaip jau supratote, šiandien mes šnekėsime apie Kiehl's.


Gamintojo aprašymas:



Nightly Refining Micro-Peel Concentrate– šis naktinis koncentratas su mikrodalelėmis padeda atkurti švelnią odą ir suteikti jai naujo švytėjimo, taip pat ją atnaujina.
Sukurtas su bolivinių balandų žievelių ekstraktu – tvariai išgautu iš apsauginių bolivinių balandų sėklų apvalkalo, chemiškai nepakeisto ir padarius tik minimalų poveikį aplinkai. Jo veiksmingos šveičiamosios savybės padeda pagreitinti odos paviršiaus ląstelių atsikūrimo procesą naktį, kad būtų pašalintos negyvos odos ląstelės. 

Talpa: 30 ml

Kaina: 53 eur

Kur pirkti: PC panorama

Įpakavimas:








Mano nuomonė: 

Rūgštinių pilingų naudą žinome visi, tačiau labai dažnai, naudos būna ne taip daug, nes tokio tipo pilingai yra gana agresyvūs, dirgina veido odą, sausina ir sukelia alergiją, plius dažniausiai tinka tik riebiai ir probleminiai odai (su spuogais, bet ne paraudimų, uždegimų ir atvirų žaizdų). 
Kiehl's naujiena naktinis pilingas, kurio sudėtyje  bolivinių balandų žievelių ekstraktas turintis šveičiamųjų savybių. Viskas labai paprastas, labai gražus, tamsiai žaliojo stiklo buteliukas su pipete, viduje gelio konsistencijos priemonė. Pilingas turi gana rūgštų kvapą, tačiau nedirgina veido odos, nors konsultantai ir sakė, kad jį galima naudoti kiekvieną naktį, to daryti tikrai nerekomenduoju, kas per daug, tas nesveika. Pilingas nėra agresyvus, todėl puikiai tinka visų tipų odai, rekomenduoju jį naudoti su savo turimoms priemonėms 3-4 kartus per savaitę. Aš esu naudojusi vakare tik pilingą, mano oda gerokai išsausėjo, todėl savo vakarinės veido priežiūros rutinos keisti nereikia: veido valymas, tonizavimas, pilingas, aliejus arba kremas, paakių kremas. Būtent taip pilingas veikia geriausiai, o rezultatas pasimato jau po pirmo naudojimo.
Ką pastebėjau aš, veido oda tapo lygesnė (taip, sutinku, įdegis nusiplovė žymiai greičiau nei įprastai),  poros vizualiai atrodo mažesnės, spuogų nėra, veido oda lyg atsinaujintų, ji minkšta ir švelni. 

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, nes pilingas nėra agresyvus, tinka visų tipų odai, rezultatas matosi gana greitai, naudojasi taupiai, veido priežiūros rutinos keisti nereikia, reikia ją tiesiog papildyti naktiniu pilingu.


PS. labai svarbu po pilingo naudojimo naudoti priemones turintys UV apsaugą nuo saulės.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig