2016 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis

L'erbolario Verbaluce Brightening and Lightening face ream and serum


Dar vienas įrašas prieš išvažiuojant iš manų apie L'erbolario kremą ir serumą veidui, kurie turi suteikti skaistumo. Tiesiog spėjau perskaityti žinias ir supratau, kad mieste pilna dviratininkų. Ne, nepagalvokite, prieš dviratininkus nieko blogo neturiu, tačiau kai kurie važiuoja net nežiūri kur, neseniai prie namų vienas vos neparvažiavo Bruknės, tikriausiai mūsų kaltė, kad mes neturime akių ant nugaros ir negalime akimirksniu atlaisvinti kelią, tačiau gal reikia kiek pagarbos kitiems žmonėms? Juk yra atskiri takeliai dviratininkams (tai jau atskira tema, nes centre, ypač Vokiečių gatvėje, jie nubraižyti taip, kad aš turiu lipti vos ne per krūmus, o dviratininkai važiuoti tiesiai) na vienu žodžių, valdžios sprendimų nepatarinėju, tiesiog bandau suprasti. O kol kas tam, kad atsipalaiduoti ir galvoti tik apie gerus dalykus, šnekame apie tobulą L'erbolario liniją.











Mano nuomonė:

Dievinu L'erbolario veido priežiūros priemones ne tik aš, bet ir mano mama. Juokas juokais, tačiau mama vis klausia, gal gavai ką nors iš L'erbolario testavimui? Gal nori pasidalinti su manimi? tačiau šituos nuostabios dėžutės neatidaviau niekam, nes priemonės be galo tiko ir patiko mano veido odai. Kol kas niekur neradau aprašymo Lietuvių kalba, todėl pasakoju savo žodžiais, L'erbolario Verbaluce suteikia veidui skiaustumo ir švytėjimo. Geresniam rezultatui pasiekti rekomenduojama serumą ir kremą naudoti kartu, jų sudėtyje labai veiksmingi ingidientai. Noriu priminti, kad L'erbolario nėra testuojami su gyvūnais, manau šiai dienai tai labai svarbu, kiekvienas turime ir mylime gyvūnus, todėl pastoviai pasidomiu būtent šio klausimu. Dar vienas pliusas - priemonių įpakavimas, jis sunkus, stiklinis, atrodo prabangiai, malonu laikyti rankose. Dar vienas pliusas - tiek kremo, tiek serumo konsistencija nėra riebi ir sunki, priemonės nors ir labai veiksmingos, tačiau lengvos, nekemša porų, gerai drėkina ir mažina pigmentinės dėmes, taip pat veikas po naudojimo tiesiog švyti (aišku, įdegis nusiplauna žymiai greičiau), tačiau galiu teigti, kad priemonės suteikia skaistumo veido odai. Negaliu nepaminėti išskirtinio, labai lengvo veido priežiūros priemonių kvapo, jis primina senovinių žolelių ir vaistinėje parduodamos kosmetikos kvapą.

Ką noriu pasakyti, priemonės patiks visų tipų odai, gal labai sausą ne tiek drėkins, tačiau labai gerai drėkina ir atgaivina veido odą. Labai rekomenduoju išbandyti L'erbolario, tobulos, tiesiog tobulos priemonės.

PS. L'erbolario veido, kūno, plaukų priežiūros priemonių ir kvepalų ieškokite Kristiana ir Kosmada parduotuvėse.


PE sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig