2016 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis

W7 Blush With Me Honeymoon skaistalai


Labas rytas, mano brangieji, aš niekur nedingai, tiesiog bandau sudėlioti kompozicijas ir padaryti naujienų nuotraukas, taip pat važiuosiu į miestą įamžinti dar vieną drabužių derinuką. Na o kol kas apie skaistalus W7 Blush With Me Honeymoon, kuriu dėžutės ir spalvos tobulos, tačiau pigmentacija man visai nepatiko. Kiekvienas brendas turi labai stiprius, ir labai silpnus produktus, mūsų tikslas atrinkti geriausius....



Gamintojo aprašymas:

W7 Blush With Me kolekcija susideda iš trijų skirtingų skaistalų rinkinių, iš kurių kiekviename yra po keturis skirtingus stipriai pigmentuotus skaistalų atspalvius.
W7 Blush With Me Honeymoon skaistalų paletė susideda iš koralinių ir orandžinių atspalvių, kurie puikiai atrodys norint sukurti saulės nubučiuotos odos spindesį.
Pakuotėje yra šepetėlis, kuris leis lengvai padengti ir sulieti skaistalus.
Kaina: 9,99 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:










Mano nuomonė:

O Dieve, koks grožis, nerealiai graži ir patogi skaistalų dėžutė. Ji metalinė, su patogiu šepetėlių, tačiau be veidrodžio. Aš sakyčiau vien dėl dėžutės apsimoka nusipirkti, nes tokius skaistalus bus patogu nešioti rankinėje arba pasiimti su savimi į kelionę. Spalvos labai gražios, persikiniai-oranžinės. Skaistalų dizainas labai primina Givenchy keturių  spalvų skaistalus. Tačiau šitoje vietoje visi pliusai ir pasibaigė, skaistalų pigmentacija labai silpna, aš bandžiau naudoti skaistalus su įvairiais šepetėliais, tačiau situacija tokia -ant šepetėlio spalva matosi, ant rankos ir veido ne. Mistika kažkokia. Skaistalai labai minkšti, šeip oranžinė spalva pakankamai ryški, tačiau dėl prastos pigmentacijos nerekomenduoju. Na o labai greitai papasakosiu apie tobulą bronzantą ir higlighterį iš W7 . Vat ten tai top kosmetikos priemonės.

Ar turite tokio tipo W7 skaistalus? Ar naudojate? Kaip pigmentacija? Gal man tik taip?

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig