2016 m. rugpjūčio 23 d., antradienis

L'oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium koncentrato


Prisiminate, pasakojau apie www.inhair.lt man atliktą plaukų atstatymo ir stiprinimo procedūrą, tačiau nusprendžiau pratęsti ypatingą plaukų priežiūrą ir namuose, todėl prieš išeinant prigriebiau kelis L'oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium koncentrato buteliukus. Žinote, joks didžiausias pliusas? Parduotuvėje juos galima nusipirkti po vieną. Taip, taip, nereikės mokėti kosminės sumos už pilną įpakavimą ir galvoti namuose, o jeigu netiks, o jeigu rezultato bus?  O pinigai tai jau sumokėti...



L'oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium - tai intensyvus koncentratas pažeistiems plaukams. Praturtinta stiprinamaisiais keramidais, intensyviai maitina, minkština ir atgaivina plaukus, apsaugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio ir lūžinėjimo, suteikia spindesio. Tai - intensyviausia ir labiausiai koncentruota priemonė.

Naudojimas: Užtepkite ant švarių, rankšluosčiu džiovintų plaukų ir palaikykite 5 minutes, kruopščiai išskalaukite.

Talpa: 15 ml.

Kaina: 4,60 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

taip atrodo pilnas įpakavimas:


Mano:







Mano nuomonė:

Po išbandytos L'oreal Profiber procedūros, aš L'oreal plaukų priežiūros priemones vertinu labai skeptiškai. Rezultatas salone buvo tobulas, o namuose net nežinau, linkiu galvoti kad priemonės visiškai netiko mano plaukams. Aš net padariau išvadą, kad geriau sutaupyti pinigų ir nusipirkti Kerastase, kuris tikrai veikia, negu L'oreal Professionel, plius tinka ir patinka mano plaukams. Tačiau www.inhair.lt parduotuvėje dirbančios merginos įkalbėjo mane išbandyti procedūrą su L'oreal priemonėmis, na o einant namo aš nusipirkau dar kelis buteliukus Repair Lipidium koncentrato. 
Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad yra priemonės naudojimui namų sąlygomis, o yra priemonės skirtos naudoti tik salonuose. Power Repair kocentratas ir Primer Repair būtent iš saloninės plaukų priežiūros linijos. Aš žinau, kad priemones reikia naudoti kartu, Primer Repair skirtas atstatyti plauko struktūrą iš vidaus, o Power Repair - vizualiai pagražinti, suteikti švelnumo, blizgesio ir lanksto. 
Aš pagalvojau, kad man dviejų priemonių vienu metu bus ryškiai per daug, todėl pirkau tik Power Repair. Kaip aš jau sakiau, smagu, kad galima nusipirkti vieną buteliuką, išbandyti, padaryti kelias procedūras ir sutaupyti pinigų. Patikėkite, pilnas įpakavimas kainuoja labai brangiai, o apie procedūras salone aš jau nešneku. 
Žinote kas yra svarbiausia? Išplauni plaukus su giliai valančiu šampūnu, jeigu naudojamos dvi priemones eiga tokia -Primer Repair, išskalaujame, Power Repair., išskalaujame. Jeigu naudojame tik Primer Repair, tada galimai reikia naudoti plaukų kaukę, o jeigu tik Power Repair tada papildomai naudoti nieko nereikia. 
Power Repair susigeria į plaukus akimirksniu, konsistencija rieboka, tačiau jaučiais, kad plaukai minkšti ir slydus. Svarbiausiai gerai išskalauti priemonę. Ką noriu pasakyti apie rezultatą, jis jaučiasi ne po vieno karto (man reikėjo keturių, aš pirkau du buteliukus, vieno užteko dviems kartams).  Tarp procedūrų reikia daryti pertrauką, nes panaudojus priemonę du kartus iš eilės, plaukai pradėjo riebaluotis žymiai greičiau. 

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, prieš perkant tokio tipo priemones giliam plaukų atstatymui, reikia išsiaiškinti iki galo priemonių naudojamo subtilybių, kokio rezultato galima tikėtis ir kokiam plaukų tipui skirtos priemonės, į tuos klausimus gali atsakyti merginos parduotuvėje www.Inhair.lt Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Nebijokite klausti, juk geriau išsiaškinti viską prieš perkant, negu turėti vonioje daug plaukų priežiūros priemonių, kurios visiškai netinka jūsų plaukų tipui.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig