2016 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis

Internetinė parduotuvė www.rosegal.com


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui dar viena internetinė parduotuvė www.rosegal.com Čia labai daug drabužių, aksesuarų, papuošalų ir avalynės. Na kam mokėti už chokerį vos ne 10EUR, jeigu jo kaina apie 2$.  Svarbiausias šios parduotuvės pliusas, kiekvienas  gali pasijausti ir nors trumpam pabūti blogeriu, juk už rekomendacijas čia mokami pinigai. Sudominau? Viskas labai lengva...


Taip atrodo mano www.rosegal.com paskyra, už kiekvieną pirkinį gaunami taškai, kuriuos aš galiu panaudoti kaip nuolaidą kitam pirkimui. Dar vienas labai didelis pliusas - nemokamas siuntimas, kuris nepriklauso nuo išleistos sumos.


Svarbiausiai rekomendacijos, būtent todėl www.rosegal.com siūlo net tau, paprastam žmogui pasijusti kaip blogerė, tavo rekomendacijos gali atnešti pinigus tau. Viskas labai paprasta, yra speciali drabužių kategorija, reikia tik pasidalinti  ir pakviesti draugus. O taip pat galima gauti net 20$ pirkiniams, ką reikia padaryti? Nusipirkti, parašyti atsiliepimą, įkelti 3 nuotraukas ir viskas (na logiška, nuotraukos turi būti ne bet kokios, o gražios, kokybiškos ir atskleisti rodomo drabužio privalumus ir modelį)


Na o mano pasirinkimas buvo toks:

Sexy Spaghetti Strap Sleeveless Striped Self-Tie Dovetail Dress For Women


Juodai - baltos suknelės mano "must have", turiu net kelias, tačiau vis norisi naujos. Jos labai gražiai atrodo tiek nuotraukose, tiek realiame gyvenime. Čia suklysti neįmanoma, jos tinka susitikimams su draugais, paplūdimiui, o užmetus ant pečiu odinę striukę gali būti nešiojamos ir rudenį. Likau be galo patenkinta būtent sio savo pasirinkimu, nes ji atrodo tobulai, o kaina juokinga, plius medžiaga pakankamai minkšta (nors ir sintetika) ir maloni kūnui.



Stylish Jewel Neck Geometric Pattern One-Piece Swimsuit For Women


Su maudymukų dydžiu aš kiek prašoviau, nes man per mažas, labai gerai apie save galvojau ;-) Maudymukas ne tiek mažas, kiek per trumas, todėl labai rekomenduoju prieš perkant dar kartą įsitikinti, kad dydis tinka jums visų 100%.





Off The Shoulder Ruffle Stripe Skater Dress


Suknelė atvirais pečiais šios vasaros topas, ir tegul vasara jau eina į pabaigą, aš suplanavau dar vieną savaitę atostogų rugsėjo pabaigoje, būtent todėl mano užsakymas ir norai buvo tokie. Šita suknelė realybėje atrodo geriau, nei nuotraukose, medžiaga nėra minkšta, tačiau glamžosi. Labiausiai patiko suknelės spalva, ji labiau pilka, nei mėlyną, na o tamsiai bordo spalvos dryžiai vizualiai lieknina figūrą.



Savo siuntinį gavau per 3 savaites, viskas buvo gerai sukakuota , na o kaip drabužiai atrodo ant manęs, pamatysite jau labai greitai....
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig