2016 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis

Maybelline Vivid matte Liquid (spalvos: 30 Fuchsia Ecstasy ir 50 Nude Thrill)



Prisipažinsiu, Maybelline Vivid matte Liquid lūpų blizgesių labai laukiau, nes jie labai populiarūs ir giriami JAV. Bet jų nebuvo mūsų rinkoje, pagaliau, pagaliau dvi gražios spalvos mano rankose, klasikinė NUDE ir ryški FUKSIJA, šiandien apie pliusus ir minusus.




Tegul tavo lūpos būna ryškios, matinės ir pamaitintos kartu su dėmesį traukiančiais skystais lūpų dažais Vivid Matte Liquid Lipsticks


Įpakavimas:






Rezultatas:

50 Nude Thrill




30 Fuchsia Ecstasy




Mano nuomonė:

Maybelline naujienos labai karštos šį rudenį, pasakau iš karto, parduotuvėse blizgiai pasirodys Rugsėjo mėnesį, todėl laukti liko neilgai. Tačiau tai nėra įprasti matiniai blizgiai kaip PUPA Matt Fluid arba MAC Retro Matte. Tai kreminės konsistencijos, pusiau matiniai lūpų blizgiai. Esmė tame, kad lūpos visiškai matiniais nebus, jie ir nesilaikys visą dieną, juos labai lengva nuvalyti, o pigmentas nesusigeria į lūpas. Maybelline Vivid matte Liquid turi labai ryškų saldų kvapą, todėl prieš perkant būtina jį įvertinti, nes gali tikrai erzinti.
Man labiausiai patiko nude atspalvis, jis klasikinis, be šalto ir šilto tono, labai gražiai atrodo ant lūpų ir tinka tiek vakariniam, tiek dieniniam makiažui. Ryškios Fuksijos atspalvis kaprizingas, vis bando pabėgti už lūpų kontūrą, todėl pieštukas yra būtinas. 
Maybelline Vivid matte Liquid išsilaiko ant lūpų kelias valandas jeigu nevalgyti, jie nėra 100% įprasti matiniai lūpų dažai ir pigmentai.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad naujiena gera, manau daugeliui patiks, nes nesausina lūpų, atrodo gražiai, spalvų daug ir jos labai ryškios. Na o aš labai lauksiu rugsėjo, nes jau spėjau įsimylėti ryškiai violetinį atspalvį.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig