2016 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

MAC LIGHTFUL C MARINE-BRIGHT FORMULA SOFTENING LOTION SPRAY


Kaip aš jau rašiau bloge ne vieną kartą, MAC kosmetika skirta profesionalams, tačiau tinka naudojimui namuose su viena sąlygą, JŪS teisingai ją naudosite, būtent tada įmanomas žadamas rezultatas. Aš turiu labai didelę MAC kosmetikos kolekciją, daug ką pirkau pati, dalį gavau testavimui, tačiau su veido priežiūros priemonėmis susipažinusi nebuvau. Ne, buvau, vieną kartą darė makiažą ir naudojo drėkinamąjį veido kremą prieš makiažo pagrindą, viskas. Būtent todėl aš be galo apsidžiaugiau galimybe išbandyti ką nors iš MAC LIGHTFUL C MARINE veido priežiūros serijos.




Drekinamasis pušrkiamas MAC LIGHTFUL C MARINE-BRIGHT FORMULA SOFTENING losjonas skirtas atgaivinti veido odą, aktyvieji ingridientai suteikia veidui ypatingą drėkinimo efektą.

Talpa: 100 ml.

Kaina: apie 30 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis Viliuje ir Kaune

Įpakabimas:








Mano nuomonė:

Iš pat pradžios net nesupratau kas čia tokio, nes įpakavimas tai wow, atrodo labai įspūdingai. Tiesą sakant, mažiausiai panašus į veido priežiūros liniją. Perskaičius aprašymus internete supratau, MAC pristato naują veido priežiūros liniją MAC LIGHTFUL C MARINE, skirtą ypatingai veido priežiūrai, drėkinimui. priemonės skirtos suteikti veidui skaistumo, stangrinti ir kovoti su raukšlėmis ir pigmentinėmis dėmėmis. Linijoje pristatoma labai daug priemonių, nuo veido prausiklio iki serumo ir kremo, kaip jau supratote, mano rankose drėkinamasis purškiamas losjonas. Labai mėgstu tokio tipo losjonus, juos naudoti labai lengva, nereikia net prisiliesti prie veido, papurški ir viskas. 
MAC LIGHTFUL C MARINE losjonas turi malonu, tačiau vos jaučiamą ir neerzinantį kvapą, gerai atgaivina odą, vos sutraukia poras ir paruošia makiažui. Aš labai mėgstu tokias priemones naudoti prieš makiažą, papurški, leidi susigerti ir kreminė pudra tepasi labai gerai ir lengvai.
Aišku, kaina nėra maža, tačiau JUK tai MAC, už kokybę reikia mokėti. Tiesą, bandžiau naudoti ir ant kreminiu pudru veidui atgaivinti, priemonė geriausiai draugauja su mineralinėmis pudromis, iš karto dingsta 'pudrinis' sluoksnis ir makiažas atrodo labai natūraliai, tačiau deja, makiažo gyvavimo laiko losjonas neprailgina.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig