2016 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

M∙A∙C Taraji P. Henson Collection


Tęsime MAC kosmetikos temą, noriu jums pristatyti dar vieną limituoto leidimo kolekciją, kuria parduotuvėse bus galima rasti jau rugsėjo vidurio.  Aš manau kolekcija labiau skirta JAV rinkai, nes sorry, bet man reikėjo pagooglinti, kas Taraji P. Henson tokia. Na nežinau, nežinau aš. Tačiau MAC dėka jau sužinojau, kad tai aktorė ir dailininkė. Aš žinau, kad MAC bendradarbiauja  su įžymybėmis kuriant naujas kolekcijas. Na ką, žiūrime nuotraukas...



Kolekcijoje net 6 naujos kosmetikos priemonės:



           Lipstick in Strip Me Down deep tone beige

·         Mineralize Skinfinish Natural in Taraji Glow reddish brown


·         Mineralize Skinfinish in Highlight The Truth soft bronze coral with golden shimmer


·         Haute & Naughty Too Black Lash Mascara black


·         Penultimate Eye Liner in Rapidblack true black


·         Brush 187 duo fibre face

Mano nuomonė:

Tiesą sakant, nieko ypatingo, tokio wow, arba super wow nėra, tačiau būkime realistais, visos priemonės tinka kiekvienos dienos makiažui, kas yra nemažiau svarbu. Man be galo įdomu ir linksma rašyti apie mėlynos arba ryškiai violetinės spalvos lūpų dažus, tačiau aš suvokiu, kad niekas jų nepirks, nes mūsų žmonės labai konservaryvūs. Logiška, kad su mėlynom lūpom į darbą nenueisi, o išeiginių būna tik dvi, giminės gąsdinti irgi nesinori, todėl šitoje vietoje vėl grįžtame prie klasikinių NUDE atspalvių, kurie visiems tinka ir patinka. Argi ne taip? Mane labai pradžiugino MAC naujieji blakstienų tušai, jie turi kiek neįprastus šepetėlius, šitoje kolekcijoje labiau klasikiniai variantai, tačiau jie dažo super gerai.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, pagaliu kolekcija tokia, kad galia ją drąsiai rekomenduoti kiekvienam, ir tai labai gerai.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig