2016 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

CND VINYLUX lakas (spalva Crimson Sash #174)


Šiandien noriu pabaigti CND VINYLUX nagų lakų temą ir aprašyti paskutinį Bordo spalvos nagų laką, kuris idealiai tinka rudens sezonui. Manikiūras su juo atrodo taip gražiai ir tobulai, kad man buvo sunku išsirinkti kokią nuotrauką įdėti į blogą, visos buvo fantastiškos...





CND Vinylux lakas - 9,99 EUR
CND Vinylux Top Coat - 9,99 EUR
CND SCRUB FRESH (50 ml) 6 EUR

Kur pirkti: https://www.beautyforsale.eu/lt/

Jeigu reikia papildomos informacijos apie lakavimą ir lakavimo eiga, skaitome čia:

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Tikriausiai nieko naujo aš nepasakysiu, CND VINYLUX nagų lakų kokybė iš manikiūro gyvavimo laikas priklauso nuo pasirinktos spalvos, deja, šitas atspalvis laikosi ant nagų trumpiausiai, apie keturias dienas. Dar vienas minusas - jis nudažo nagus, todėl nuvalyti manikiūrą būna be galo sunku. Tačiau didžiausias šio lako pliusas, tobuliausias iš visų išbandytų atspalvis. O Dieve, kaip jis gražiai atrodo ant nagų, nulakavus nagus aš pajaučiau žiemos ir Kalėdų kvapą. Nežinau kodėl, tikriausiai man būtent žiemos sezonas asocijuojasi su ryškiai raudonais, bordo ir tamsiai bordo spalvomis. Nagų lako šepetėlis plonas, lakuoti pradžioje sunku, bet po kelių kartų priprasti galima.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tiek tiek, kad CND VINYLUX lakai man patiko, spalvos gražios ir įvairios, tačiau reikia bandyti, ne visos kaip žada gamintojas išsilaiko iki 7 dienų.

PR sample


  








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig