2016 m. rugpjūčio 15 d., pirmadienis

MAC matte lipstick (spalva SILLY)



Dievinu MAC už nuostabius, ryškius ir netikėtus atspalvius, aš iki šiol su malonumu naudoju MAC matinį Retro Matte liquid ryškiai rožinės su violetiniu pagrindu spalvos. Pradžioje labai nepatiko, o dabar vienas iš mėgstamiausių ir dažniausių naudojimų atspalvių. MAC Silly irgi iš tos operos, pradžioje atrodo nepatiks, o dabar suprantu, kaip aš galėjau gyventi be tokios spalvos.










Kaina: 20,50 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis (Vilniuje ir Kaune)

Rezultatas:




Mano nuomonė:

MAC kreminiai matiniai lūpų dažai SILLY turi ryškiai rožinį atspalvį, kuris tikrai bus dėmesio centre, nes matomas iš kiekvieno taško. Man net vyras pasakė (kas būna gana retai), "Koks pas tave ryškus lūpdažis". Atrodo ryškios spalvos violetinės, raudonos ir tamsios, o čia rožinė, tačiau SILLY atspalvis floresuoja priklausomai nuo apšvietimo iki ryškios fuksijos iki švelniai rožinio kremo ant lūpų.
Noriu priminti, kad MAC lūpų dažų linijos yra kelių rūšių matiniai lūpų dažai: MAC retro matte lūpų dažų serija ir matte lipstick. Jeigu Retro matte žvėriškai sausina lūpas, tai matte serija pakankamai kreminės konsistencijos, nesausina lūpų, ryškios spalvos ir komfortiškai nešiojasi. Spalva ant lūpų išsilaiko apie keturias valandas, nesubėga į raukšleles ir atrodo labai gražiai.
Ar rekomenduoju? O taip, tikrai taip, net nesitikėjau, kad man gali patikti toks crazy rožinis atspalvis.


PR sample











SHARE:

2 komentarai

  1. Sveika :) Aliona, labai idomu koki kremini pagrinda naudojote darydama si makiaza? :) Oda atrodo tobulai matine, ilga laika grozejausi nuotrauka, bet nepastebejau nei vieno odos trukumo :) p.s. ir as noriu tokios odos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šitoje nuotraukose nauja Maybelline Fit Me, spalva 120, makiažui užtvirtinti naudojau bourjois healthy mix kompaktinę pudrą. Čia buvo Maybelline pirmas bandymas, bet aš likau sužavėta, užtepi ir porų nėra.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig