2016 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

Make Up Store Glow Dual Foundation (Stocholm)


Tai ne naujas stebuklas, nors galima drąsiai naują Make Up Store kolekciją pavadinti stebuklu, tai švytėjimo suteikianti kompaktinė pudra iš naujos rudens kolekcijos. Dar vienas tobulas įpakavimas ir labai geros kokybės kosmetikos priemonė, kuri suteikia veidui lengvą 'glow' efektą ir pakankamai gerą maskavimą, sudominau? Skaitome pilną atsiliepimą....












Rezultatas:




Mano nuomonė:


Labai smagu, kad pagaliau Make Up Store gamintojai pradėjo galvoti apie paprastus pirkėjus ir gaminti išskirtines kolekcijas. Taip, taip, Make Up Store kosmetika skirta profesionaliam naudojimui, tačiau gali būti naudojama ir namuose, bet kam įdomūs tiesiog klasikinės juodos spalvos dėžutės? Niekam, jų milijonai, o išskirtinių nori visi. Norisi atidaryti naujos kolekcijos Promio nuotraukas, norisi netikėtumų, gražių kolekcijų ir prieinamų atspalvių. Visa tai - Make Up Store, nes kosmetika gaminama Švedijoje, Europos rinkai. Taip, visi žinome MAC, tačiau limituoto leidimo kolekcijos su šviesiai mėlynos spalvos lūpų dažais, arba ryškiai geltonos ir raudonos spalvos šešėliais tinka ne visiems, tačiau visi nori geros kokybės ir išskirtinumo. Būtent tai siūlo savo pirkėjams Make Up Store, plius nemokamas konsultacijas, naujienų pristymo vakarus ir galimybę išbandyti bet kokį produktą  prieš perkant (daugiau informacijos Make Up Store Lithuania)
Šnekant apie Make Up Store Glow Dual Foundation (Stocholm) noriu pasakyti, kad įpakavimas tikrai wow, tačiau būkite pasiruošę valyti jį pastoviai, nes lieka pirštų atspaudai, tačiau tokią pudrą be galo malonu turėti savo kosmetinėje. Dar vienas pliusas - galima nusipirkti pudros papildymą, todėl dėžutė tikrai tarnaus ne vieną sezoną. Pati pudra švelnaus šampano atspalvio, gali būti naudojama tiek ant viso veido, tiek kontūravimui paryškinti (kaip mano atveju, nes veidas dar įdegęs), maskavimas geras, galima sluoksniuoti ir pasiekti 'baby face' efekto. Pudra suteikia nuostabų 'glow' efektą, kuris atrodo labai gražiai. Tikriausiai nerekomenduosiu naudoti tokio tipo pudros ant viso veido turint labai riebią odą ir dideles poras, visais kitais atvejais - kodėl gi ne. Tobula pudra, tobulas rezultatas, daugiau net pasakyti neturiu ką. Labai rekomenduoju išbandyti.












SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig