2016 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

W7 Face Blender Brush šepetėlis kontūravimui


Aš manau jau esu išbandžiusi daugelio brendų kosmetikos šepetėlius, tačiau norisi bandyti ir testuoti toliau. Kosmetikos kompanija W7 pasižymi kopijavimu, ne nieko blogo, juk ne visi gali sau leisti nusipirkti Too Faced arba dar kažkas panašaus. W7 siūlo geras kopijas už labai prieinamą kainą. Kai aš tik pamačiau šį stebuklinga šepetėlį, prisiminiau Sigma, šiandien palyginimas ir suvokimas, kad bendra tik forma, rezultatas ir paskirtis visiškai skirtingi.




W7 Face Blender Brush tai makiažo šepetėlis tobulai tinkantis priemonių suliejimui ir kontūravimui.

Kaina: 15,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau, W7 šepetėlis kontūravimui ir Sigma F56 vizualiai labai panašūs, tačiau bendra tik forma, daugiau nieko. Sigma F56 šepetėlis skirtas kreminiam kontūravimui ir higlighteriui, jis labai stangrus, nėra minkštas ir gerai laiko formą. Sunkiai įsivaizduoju, kad juo būtų galima išsklaidyti bronzinę pudrą, jis skirtas visai kietiems dalykams, tačiau Sigma siūlo visą rinkinį veido kontūravimui skirtą profesionalams, ten yra ir skaidymui, ir kreminiam kontūravimui ir tiksliam pudros kontūravimui ir net atskiras šepetėlis higlighteris. Aš manau W7 ilgai pagalvojo ir suprato, kad tokia išskirtinių šepetėlių gausa gali būti reikalinga tik profesionalams, paprastas žmogus tiesiog nežino kaip juos naudoti ir kam jie reikalingi, todėl pagamino panašios'madingos' formos vieną šepetėlį skirtą viskam. 
Šepetėlis kokybiškas, sintetinis, nėra labai stipriai prikimštas, ne taip stipriai laiko formą, todėl labiau tinka kontūravimui (sausam) , tačiau gana tiksliai išskaido bronzinę pudrą arba birios konsistencijos higlighterį. Jo kaina nėra labai maža, tačiau jo paskirtis kur kas platesnė negu Sigma, būkime realistais, W7 skirtas plačiai auditorijai ir rinkai, Sigma - profesionalams ar tiems, kas supranta ir moka naudotis. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, manau jeigu nesate profesionalas, geriau pasirinkti W7 šepetėlį kontūravimui, nes jis gali būti plačiau naudojamas darant makiažą, su juo lengviau ir paprasčiau dirbti. Su Sigma tisklaiu, tačiau reikia ne vieno šepetėlio kontūravimui, o minimum keturių skirtingos paskirties.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig