2016 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Make Up Store Porcelain glow compact powder (Translucent)


Aš manau, kad Make Up Store nauja kolekcija Porcelain viena iš gražiausių šį rudenį, tačiau ne vien įpakavimai man yra svarbu, svarbu ir tai, kaip įsigytas priemones panauduoti makiažui, na o čia, tiesiog tobulas rezultatas. Mano rankose baltos spalvos pudra su vos matomu shimeriu, kurisi leidžia paryškinti kontūravimo efektą šviesinant skruostų zoną. Žiūrime nuotraukas....











Mano nuomonė:

Aš manau profesionalaus ir gerai atlikto makiažo paslaptis - teisingai atliktas kontūravimas ir skruostų paryškinimas. Šnekant apie paryškinimą, noriu pasakyti, kad tai ne tik tamsios (rudos) pudros naudojimas skruostikaulio zonos tamsinimui, tai ir šviesios pudros naudojimas iš šviesinimui. Šitoje vietoje noriu pridurti, kad vien higlighterio neužtenka, aš dažniausiai naudoju baltos spalvos kreminio kontūravimo Make Up Store priemonę arba maskuoklį, tačiau tik pamačius šią pudrą supratau, wow, kaip aš jos noriu, tai bus nepakeičiama kosmetikos priemonė darant tobulą kontūravimą.
Tikrai nesuklydau, nes rezultatas fantastiškas, pudra labai gerai pigmentuota, užtenka vos vos priemonės ir gaunamas tobulas efektas. Aš naudojau Make Up Store Porcelain glow compact powder  skruostams paryškinti, viršutinio voko ir nosies vidurio iš šviesinimui. Tiek nuotraukose, tiek realiame gyvenime rezultatas tobulas. Pudra nėra matinė, ji turi vos matomą shimerį, kuris akivaizdžiai nėra matomas, tik suteikia lengvą 'glow' efektą. 
Negaliu nepaminėti įpakavimo, jis tikrai tobulas, tačiau pati priemonė, kuri slepiasi dėžutėje, dar tobulesnė. Labai rekomenduoju išbandyti, man rezultatas be galo patiko.

Daugiau Porcelain kosmetikos priemonių galima rasti Make Up Store parduotuvėse 











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig