2016 m. rugpjūčio 28 d., sekmadienis

Pabaigtukai 2016.08


Labas rytas, mano brangieji, paskutinis vasaros mėnuo eina į pabaigą, todėl pats laikas aptarti pasibaigusias kosmetikos priemones, šį kartą jų daug, nes nusprendžiau pabaigti visus pustuščius buteliukus ir atlaisvinti vienos vonioje naujiems.

L'oreal Studio Line plaukų lakas - gavosi taip, kad važiuojant į Riga Fashion week užmiršau pasiimti savo, turėjau dar kirpčius, todėl be plaukų lako apsieiti buvo sunkoka. Norėjau nestiprios fiksacijos ir blizgesio, gavau tai ką norėjau su kaupu, labai patiko, pirksiu dar ir dar. Aišku, tai nėra profesionali plaukų priežiūros priemonė, tačiau kokybė ir rezultatas labai patiko.

VIVI Rožių veido valymo putos - patiko kvapas, švelnus veido valymas ir natūrali sudėtis, nepastebimai pasibaigė galiojimas, todėl likučio sunaudoti negalėjau.

Korėjietiškos dantų pastos nepakeičiamos, supratau vieną, daugiau jokių dantų pastų bandyti nenoriu.




Color Mask Latte - sausina plaukus minimaliai, suteikia labai gražų atspalvį, padeda nedažyti ir netonuoti plaukus labai dažnai, todėl rekomenduoju išbandyti.

Lancome Enegrie de vie naktinė kaukė - sunaudojau net antrą buteliuką, labai patinka.

Biotherm Aqua - gelee kūno kremas, idealiai tiko vasarai, nes konsistencija - gelio, kvapas - greipfrutų, susigeria akimirksniu, turi vis jaučiamą šaldomąjį poveikį.

L'oreal koncentratas plaukų giliam atstatymui, pratęsiau plaukų gydymą namuose, rezultatai yra, man patinka mano plaukų būklė, tikrai pagerėjo.

Kvepalų mėginukai - Jimmy Choo ir Armani Acqua Di Gio, labai patogu pasiimti tokius kvepalus su savimi į rankinę, tvarkiau lentynas, atradau labai daug mėginukų, džiaugiausi be galo. Labai seniai turėjau Jimmy Choo, išnaudojau buteliuką iki paskutinio lašo, labai stiprus, moteriškas ir prabangus aromatas.


Kaip jau rašiau ne kartą, Planeta Organica Dead Sea vonios druska mano mėgstamiausia, supirkau visus likučius Elevitos parduotuvėje.

Organic shop Papaya kūno šveitiklis be galo patiko, cukraus pagrindu pagamintas šveitiklis gerai poliruoja ir maitina mano kūno odą.

Natura EsTonica kūno šveitiklis nepatiko visai, o dieve, kokia nesąmonė tie naujieji kūno šveitikliai, skystos konsistencijos, šveičiamųjų dalelių beveik nėra, tiesiog buvo sumokėti pinigai ir buvo gaila išmesti, vienu žodžiu, nerekomenduoju.


Eveline Slim serumas patiko, kaip ir visos turimos Eveline priemones nuo celilito, mano vonioje pastoviai stovi keli buteliukai, naudoju kremus ir serumus rytais ir vakarais, būtent todėl kojos atrodo gana gerai.

Syoss Renew7 plaukų kaukė, pirkau labai seniai, pradžioje labai patiko, nes silikonai daro savo ir vizualiai pagražina plaukus, na o toliau perėjau prie profesionalių priemonių, likutis vis stovėjo stovėjo, šį kartą nusprendžiau pabaigti. Daugiau tikrai nepirksiu, nes plaukai jau nebe tokie sausi, man ši kaukė jau per stipri.

Dr. Sante plaukų šampūnas 'Skystas Šilkas' - labai patiko, nuostabus šampūnas sausiems plaukams už labai mažą kainą.

Ziaja Multi kūno kremas nuo  celiulito, pakankamai gera priemonė, patiko labiau, nei Eveline, tačiau Lietuvoje šios linijos parduotuvėse nėra, aš pirkau Lenkijoje.

Planeta Organica Mango Butter dušo želė - gavau dovanu kelis buteliukus, todėl naudoju. Negaliu pasakyti, kad labai labai patinka, tiesiog gera priemonė, sudėtis natūrali, bet naudojasi labai greitai.


Purederm plaukų kaukės - mano atradimas, tobulos, labai geras ir greitas rezultatas, norėčiau išbandyti daugiau variantų.

Missha Honey veido kaukė irgi labai patiko, ji kreminės tekstūros, gerai drėkina mano veido odą. 

Swiss Logical lakštinė kaukė irgi padarė įspūdį, labai patiko, tik kaina nėra labai draugiška piniginei.

Eye Mask idealus variantas prieš renginius, kol tvarkai nagus, priklijuoji kaukę, palauki ir paakių oda atrodo tiesiog tobulai. Labai rekomenduoju išbandyti.


Tokios buvo pasibaigusios priemonės,

Ačiū, kad skaitote,







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig