2016 m. rugpjūčio 17 d., trečiadienis

Maybelline Colorama 60 seconds (spalva 20)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes šnekėsime apie atnaujintą Maybelline Colorama nagų lako seriją. labai smagu, kad buteliukas liko toks pat, tačiau gamintojas žada dar gražesnius ir sodresnius nagų lako atspalvius, plius nagai išdžiūsta akimirksniu, vos per 60 sekundžių. Patikrinam?




Atrask dar ryškesnes ir intensyvesnes spalvas. MAYBELLINE Colorama  nagų lakus papildė 21 naujas atspalvis tiesiai iš madingiausių Niujorko gatvių. Dėl skaidraus gelinio pagrindo formulės visos šio nagų lako kolekcijos spalvos ypač ryškios  ir gaivios, o dėl naudojamos specialios formulės nagai džiūsta akimirksniu, vos per 60 s.

Talpa:  7 ml.

Kaina: apie 2 EUR

Įpakavimas:





Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš jau seniai pastebėjau atnaujintus Maybelline nagų lakų stendus, spalvos tikrai gražios, kaina liko tokia pat, nes lako buteliukas vos 7 ml. Sakyčiau turint daug nagų lakų, tai didelis pliusas, išnaudojai ir nestovi. Nes vieninteliai lakai, kurie pasibaigė man, buvo Maybelline. Aš gavau du atspalvius testavimui, vienas bordo, kitas tamsiai mėlynas. Prisipažinsiu, šitas atspalvis tikrai nebuvo mano favoritu, kol nenulakavau nagų. Buteliuke jis atrodo gana nuobodžiai ir senamadiškai, o ant nagų stilingai ir neiššaukiančiai. Aš sakyčiau tai ideali spalva rudens sezonui, bordinė nude (jeigu galima taip išsireikšti ;-)). Šepetėlis patogus, klasikinis, leidžia lygiai nulakuoti nagus, spalva pigmentuota, ant mano nagų tik vienas nagų lako sluoksnis ir pagrindas. Pastebėjau, kad manikiūras išdžiuvo akimirksniu, tai tikroji tiesa, tačiau antras sluoksnis vistiek reikalingas, o jeigu nulakuoti nagus ir viršutiniu sluoksniu, manikiūras išsilaiko apie geras 3-4 dienas. Tai visai neblogas rezultatas.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig