2016 m. rugpjūčio 17 d., trečiadienis

REF. Silver sidarbro atspalvį suteikiantis šampūnas





Pilkinantieji šampūnai jau seniai gyvena mano vonioje, nes ką bedarytum plaukams, kaip bedažytum ar tonuotum, vistiek po dviejų savaičių spalva pradeda geltonuoti. Šaltos spalvos pigmentai išsiplauna iš plaukų greičiausiai, todėl į pagalbą skuba violetinės spalvos šampūnai. Mažai kas susimąsto, kad egzistuoja dviejų tipų sidabro atspalvį suteikiantys šampūnai: blondinėms (kurių plaukai pažeisti ir šampūno pigmentas nėra super stiprus), brunetėms, ombre dažymo plaukams (šampūno pigmentas labai stiprus, ryškiai violetinis). Šiandien šnekėsime apie REF šampūną iš antros kategorijos.







REF. Silver sidarbro atspalvį suteikiantis šampūnas yra kreminės konsistencijos plaukų priežiūrai skirta priemonė su violetiniais pigmentais. Šampūnas skirtas nepageidaujamiems gelsviems ar rusviems atspalviams pašalinti. Idealiai tinka natūraliai šviesiems, saulės išblukintiems ar balintiems plaukams. REF. Silver sidarbro atspalvį suteikiantis šampūnas yra praturtintas tamanų aliejumi, kuris skatina naujų audinių formavimąsi, palengvina žaizdų gijimą, skatina plaukų augimą. 

Naudojimas: užpilkite ant drėgnų plaukų ir palaukite maždaug 5 minutes, gerai išskalaukite. Venkite kontakto su akimis. 

Talpa: 300 ml.

Kaina: 11 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt ir www.topbeauty.lt

Įpakavimas:









Konsistencija:




Mano nuomonė:

REF - tai Švedijoje gaminamos  aukštos kokybės plaukų priežiūros priemonės, būkime realistais, kur, kaip ne Skandinavų šalyse puikiai žino apie šviesių plaukų grožį? Kaip aš jau pasakojau bloge, ant visų REF priemonių pavaizduota skaičiukais kam jie skirti ir kokio rezultato galima tikėtis (ar apimties, ar blizgesio, ar fiksavimo ir t.t.), taip lengviau išsirinkti net neskaitant aprašymo.
REF įpakavimo dizainas atrodo Skandinaviškai, baltas buteliukas ir minimalūs užrašai (prisiminkime Byredo, Sachajuan ir t.t.). Šampūnas ryškiai violetinės spalvos, jis skirtas pašalinti geltoną atspalvį ir suteikti šaltą toną, tačiau blondinėms šio šampūno aš naudoti nerekomenduoju, nes jeigu plaukai pažeisti, spalva labai šviesi, gali gautis Malvina su violetinės spalvos plaukai. Šitas šampūnas tobulai tinka brunetėms (pašalinti šiltą atspalvį( arba merginoms, kurios nudažė plaukus Ombre style. 

Ar man patiko šampūnas? O taip, jis tobuliausiais, nes mano plaukai jau nesugeria tiek pigmento kaip anksčiau, aš galiu nebijoti dėl netinkamos plaukų spalvos, geltonas atspalvis pašalinamas akimirksniu (po dviejų plovimų galiukai pilkos šaltos spalvos). Plius šampūnas nesausina plaukų, maloniai kvepia ir taupiai naudojasi, o jo kaina nėra super didelė, todėl labai rekomenduoju išbandyti. Na o jeigu reikia pilkinančių šampūnų blondinėms ir labai pažeistam plaukui  - Davines Alchemic geriausias pasirinkimas, tik rekomenduoju naudoti kartu ir šampūną ir plaukų kaukę.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig