2016 m. rugpjūčio 8 d., pirmadienis

PUPA makiažo šepetėliai


Kas skaito mano blogą, puikiai žino, kad aš labai mėgstu ir vertinu profesionalius Sigma šepetėlis. Kodėl? Nes jie turi tam tikrą paskirtį, bet ar paprastai merginai reikia jų? Manau tikrai ne, nes daugelis nežino ką su jais daryti (aš šneku apie Architecture seriją). Darant makiažą, geros kokybės šepetėliai yra būtini, tačiau kokius pasirinkti, labai geras klausimas. Jeigu darote makiažą tik tai sau, labai rekomenduoju bazinius, Italijoje pagamintus, rankų darbo PUPA šepetėlius, šiandien kiekvieną iš jų aptarsime plačiau.





Mano kolekcijoje tokie šepetėliai:



PUPA Slanted Blusher Brush Skaistalų šepetėlis (29,99 EUR)

Šis šepetėlis skirtas skaistalų ir bronzinių pudrų naudojimui ir veido kontūro koregavimui.

PUPA Round Blusher Brush Skaistalų šepetėlis (32,99 EUR)

Šis šepetėlis skirtas skaistalų, veido pudrų ir spindinčių pudrų naudojimui. 

PUPA Basic Eye Brush Akių šešėlių šepetėlis (20,50 EUR)

Šis šepetėlis skirtas tepti kompaktinius ir birius šešėlius ir juos išsklaidyti. Natūralūs kiaunių šereliai ir užapvalinta šepetėlio forma padeda tolygiai užtepti šešėlius ant odos.

PUPA Eye Blending Brush Akių šešėlių šepetėlis (20,50 EUR)

Šis šepetėlis skirtas tepti ir retušuoti kompaktinius ir birius šešėlius. Natūralūs ožkos šereliai ir užapvalinta šepetėlio forma padeda tolygiai išsklaidyti šešėlius ant odos ir tiksliai atkartoti akies formą.

PUPA Eyeliner and Brow Brush Akių apvado ir antakių šepetėlis (20,50 EUR)

Šis šepetėlis skirtas tepti akių kontūrą pieštukais, apvadais ir šešėliais, taip pat formuoti antakius. Įstriža bei plona šepetėlio forma ir standesni sintetiniai šereliai padės nubrėžti tikslią liniją.

PUPA Eye Pencil Brush Akių apvado šepetėlis(20,50 EUR)

Šis šepetėlis skirtas retušuoti akių kontūrą pieštukais ir šešėliais. Natūralūs kiaunių šereliai bei kompaktiška užapvalinta šepetėlio forma padeda tiksliai užtepti priemonę.

PUPA Lip Brush Lūpų šepetėlis (20,50 EUR)

Šis šepetėlis skirtas tepti lūpų pieštuką ir lūpų dažus. Natūralūs kiaunių šereliai bei kompaktiška nusmailinta šepetėlio forma padeda tiksliai užtepti priemonę, net ir sunkiausiai pasiekiamose vietose.

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana parduotuvėse











Mano nuomonė:

Patikėkite, makiažui skirti šepetėliai, tai ilgalaikė investicija, todėl labai rekomenduoju išsirinkti kokybiškus šepetėlius. Kodėl? Aišku, galima nusipirkti kiniškus ir sutaupyti pinugų, tačiau jie labai greitai praranda formą, neatlieka savo funkcijos, plius labai šiurkštūs. ( aš esu pirkusi ir žinau ką šneku) Juokas, juokais, tačiau Sigma šepetėliai gaminami irgi Kinijoje, PUPA - rankų darbo ir gaminami Italijoje, skirtumas akivaizdus, tačiau kaina irgi nėra maža. Čia kaip rankų darbo Italijoje pagaminti aukštakulniai, neišeina iš mados, tarnauja labai ilgai, o svarbiausia, atrodo įspūdingai.
Taip, PUPA šepetėliai skirti naudojimui namų sąlygomis, tačiau net Vidaja man sakė, kad naudoja būtent jos makiažams atlikti, būtent tada mano susidomėjimas išaugo kelis kartus. 
Ką noriu pasakyti, PUPA labai baziniai šepetėliai, čia nėra crazy formų šepetėlių kontūravimui, tačiau turint kirštą šepetėlį galima padaryti ir pasiekti tą patį rezultatą. 
Mano mėgstamų šepetėlių tapo antakių ir lūpų šepetėliai, lūpų tobuliausias iš visų, nes jis plokščias ir nėra mažas, leidžia nubrėžti tobulą liniją, labai lengvai plaunasi ir nepraranda savo formos. Antakių kirstas šepetėlis tinka tiek antakiams, tiek akių linijai pravesti. Noriu pagirti ir veido makiažui skirtus šepetėlius, kirstas labai minkštas, pirmą kartą pasiėmiau į rankas ir galvojau, oi, ne, turiu geresnį Sigma, bet paskui supratau, kad kai kurių skaistalų ir bronzinių pudrų atspalvius geriau perduoda PUPA, ypač jeigu priemonės labai pigmentuotos, kas galėtų pagalvoti? Mažiausiai patiko retušavimui skirtas ožkos plauko baltas šepetėlis, jis labai kietas, todėl nelabai malonus akių zonai. Pencil tipo šepetėlis puikiai susitvarko su šešėlių retušavimų ir yra labai minkštas, jo forma apvali, todėl jo labai patogu išskaidyti šešėlius lanko zonoje.
Negaliu nepaminėti ir biriai pudrai skirto labai minkšto šepetėlio, jis tinka tiek birioms, tiek kompaktinėms pudros, o aš dar naudoju jį skaistalams, nes kaip sakė PUPA make up specialistas, naujiems skaistalams reikia didelio šepetėlio specialiam efektui pasiekti.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, PUPA šepetėliai verti savo kainos ir gero vardo, jie skirti tiek profesionaliam, tiek darant makiažą namų sąlygoms, labai rekomenduoju lūpų, antakių, kirsta skaistalų šepetėlį (kuris labai gerai perduoda skaistalų spalvas, o taip pat tinka kontūravimui, bei pencil tipo šepetėlį šešėlių skaidymui.

Noriu dar pridurti, kad kiekvienas šepetėlis buvo supakuotas atskirai, šepetėliai gerai plaunasi ir nepraranda savo formos, su jais atlikti makiažą labai paprasta ir lengva.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig