2016 m. rugpjūčio 8 d., pirmadienis

ANNY nagų lakas 365 let me entertain you


Ar girdėjote, kad chaki spalva bus madingiausia šį sezoną, bomberiai, striukės, paltai, džinsai, ant bangos bus viskas. Aš jau pasakojau, kad spėjau užsakyti šilkinę striukę, o ją planuoju derinti prie Michael Kors kuprinės ir ANNY nagų lako. Apie kuprinę aš jau pasakojau bloge, manau greitai atnaujinsiu drabužių derinukų nuotraukas, o kol kas apie manikiūrą ir ANNY Happy Birthay kolekciją.








ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:



Rezultatas:




Mano nuomonė:

Tobulai gražus tamsiai žalios spalvos chaki atspalvis, kuris gali pasigirti kremine tekstūra ir labai patogiu šepetėliu. ANNY nagų lakai lieka mano mėgstamiausiais, nes tokio spalvų pasirinkimo negali pasiūlyti niekas. Prisiminu, kai man vestuvėms reikėjo išsirinkti nagų lako spalvą, tai buvo irgi ANNY, nes spalva atitiko 100% mano suknelės spalvą.
Aš labai mėgstu derinti nagų lako atspalvius prie drabužių, todėl peržiūrėjau savo lentynas ir supratau, rudeniui esu pilnai pasiruošusi.
ANNY nagų lakai nėra labai kaprizingi, taip, aš naudoju ir viršutinį sluoksnį ir nagų lako pagrindą, taip mano manikiūras išsilaiko apie penkias dienas idealiai.
Labai rekomenduoju išbandyti ir atrasti rudens sezono naujienas: chaki, tamsiai bordo, ceklamento ir kitus madingus atspalvius. 








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig