2016 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

MAC Huggable lipcolour (spalvos Good Luch Mochi ir Bonsai Bloom)



Labas rytas, mano brangieji, šiandien kaip tik planavau važiuoti į miestą, reikia padaryti drabužių derinukų nuotraukas. Vat ką reiškia pradžioje suplanuoti, o tik vėliau pažiūrėti orų prognozę. Bet tiek to, kol kas lieku namuose prie kompiuterio. Nežinau kaip Jūs, bet aš dažniausiai renkuosi MAC dėl spalvų įvairovės, o jeigu tiksliau, dėl ryškių atspalvių, todėl ne iš karto pradėjau naudoti MAC Huggable lipcolour lūpū dažus, nes įpakavimo spalvos buvo tikrai ne wow, tačiau rezultatas ant lūpų nustebino.





Kaina:  23 EUR

Kur pirkti: parduotuvės Douglas, PC Panorama, PC Akropolis, Viliuje ir Kaune


Įpakavimas:










Rezultatas:

Good Luch Mochi



Bonsai Bloom



Mano nuomonė:

MAC Huggable lipcolour turi metalinį įpakavimą, kuris atrodo kiek kitaip, nei įprasti juodos spalvos. Labai didelis pliusas, ant įpakavimo nelieka pirštų atspaudų. Kaip aš jau sakiau, nesitikėjau tokios švelnios, kreminės konistencijos ir rezultato ant lūpų. Tai nėra įprasti MAC lūpų dažai, tai lyg balzamas su atspalviu. Man labiausiai patiko Bonsai Bloom vos matomą į rausvumą spalvą, kuri labai gražiai atrodo ant mano lūpų, spalva Good Luch Mochi kiek ryškesnė, tačiau irgi pakankamai švelni. Aš esu mačiusi internete, kolekcijoje yra ir ryškiai raudoni atspalviai, būtų labai įdomu išbandyti.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad MAC siūlo šiais vasarai  kiek lengvesnės konsistencijos lūpų dažus, kurie ne tik suteikia spalvos, bet ir puoselėja lūpas, tačiau laikosi gana trumpai, apie dvi valandas.


PR sample

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig