2016 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

BEYU Unlimited Lashes Mascara Ilginamasis blakstienų tušas



Po BeYu kreminės pudros testavimo, aš pradėjau kitaip žiūrėti į BeYu kosmetikos brendą, anksčiau galvojau, kad jis skirtas merginoms nuo 16 iki 25 metų, nieko rimto, tiesiog kosmetika ir tiek, bet dabar suvokiu, kad tai labai gera kokybė už prieinamą kainą. Kad kiekviena kolekcija geresnė už buvusią, kad spalvos tikrai tinkančios tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui, o kreminių pudrų kokybė nenusileidžia MAC. Šį kartą jūsų dėmesiui dar vienas 'perliukas' -BEYU Unlimited Lashes Mascara Ilginamasis blakstienų tušas.






Inovatyvus sintetinis šepetėlis pavergs ir lojalias tradicinio šepetėlio mylėtojas. Glaudžiai sudėti sintetiniai šereliai atskiria ir sušukuoja blakstienas ir katu kiekvieną iš jų tolygiai padengia tušu, jų nesulipdo. Blakstienos akimirksniu padvigubėja ir įgauna vėduoklės pavidalą. Tušo tekstūra apjungta natūralių ir sintetinių vaškų formule. Ryžių ir bičių vaškas suteikia blakstienoms minkštumo. Bekvapis.

Kaina: 13,59 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana


Įpakavimas:







Rezultatas:



Mano nuomonė:

BeYu blakstienų tušo šepetėlis iš pirmo žvilgsnio nėra išskirtinis, tai tiesiog jau įprastas mums guminis šepetėlis, tačiau jo forma kiek kitokia. Jis gana apvalus, o guminių šerelių daug, būtent jų dėka blakstienos nudažomos nuo pat augimo linijos, užriečiamos ir atrodo labai gražiai. Negaliu pasakyti, mano blakstienos blogos, jos pakankamai ilgos, tačiau joms labai trūksta storio, būtent jį ir suteikia BeYu blakstienų tušas, bet kiek jas ir prailgina, todėl gaunasi toks wow efektas kaip nuotraukoje,.
Labai didelis pliusas, tušas nedirgina akių ir lengvai nusiplauna. Labai rekomenduoju išbandyti, o aš jau einu testuoti spalvotus BeYu blakstienų tušus, juk tai dar viena madingiausia šio sezono tendencija.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig