2016 m. rugpjūčio 27 d., šeštadienis

REF. Ocean Mist purškiklis šukuosenai formuoti


Gero sekmadienio, mano brangieji, paskutinis vasaros savaitgalis jau skaičiuoja savo laiką, todėl dauguma skuba prie jūros, ežero, pabūti daugiau gamtoje ir pasimėgauti paskutiniai vasaros spinduliais. Aš irgi ne išimtis, tačiau labai noriu papasakoti apie madinga vasaros tendenciją, kuri liks madinga dar ir rudenį - Ocean Mist plaukų purškikliai. Aš esu išbandžiusi Matrix, bet pasirinkau REF, kodėl? Šiandien apie tai plačiau pašnekėsime bloge.








REF. Ocean Mist purškiklis šukuosenai formuoti skirtas trumpiems plaukams. Jo sudėtyje yra sūraus vandens ir jis puikiai tinka pašiauštoms šukuosenoms su matiniu atspalviu formuoti. Lengvai nusiplaunantis.
Naudojimas: purkškite ant rankšluosčiu nusausintų plaukų, 10-15 cm nuo šaknų ir šiauškite plaukus. Kad sukurtumėte natūralų šlapių plaukų stilių, purkškite ant sausų plaukų.

Talpa: 150 ml.

Kaina: 10,10 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt ir www.inhair.lt

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Kodėl aš pasirinkau REF, o ne Matrix? Dėl priemonių kvapo, man REF patiko labiau, jis nėra ryškus ir labiau primina jūrą ir paplūdimį, įpakavimas labai minimalistinis, purškiklis patogesnis, būtent todėl REF jau kurį laiką stovi ant mano staliuko ir naudojamas pastoviai. 
Kaip aš naudoju tokio tipo priemones? Na, logiška, po plovimo gerai apipurški plaukus, leidi išdžiūti, jeigu reikia, galima pakartoti procedūrą ir formuojame garbanas rankomis. Purškiklis suteikia plaukams tiek tekstūros, tiek fiksacijos. Mano plaukai garbanuojasi savaime, todėl aš gaunu smuklias, tačiau gana standžias garbanas ir paplūdimio efektą ant plaukų. Kiek supratau, priemonės sudėtyje yra druska, ji kiek padžiovina plaukus, todėl po sušukavimo būtina naudoti riebesnės konsistencijos plaukų priežiūros priemones ir  gyliai drėkinančias kaukes.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Ocean Mist idealiai pasiimti į keliones, nes papurški, suteiki formos ir gali džiaugtis šukuosena visą dieną. Aš tikriausiai dar suplanuosiu šiais metais kelionę į šiltus kraštus, būtinai įvertinsiu REF. Ocean Mist atostogų sąlygomis.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig